Cau vespolek, ma nekdo nejakou zkusenost s timhle zvedakem?
http://www.golemtech.cz/16-dvousloupovy ... 00-kg.html
zvedak do dilny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- woodman007
- Přispěvovatel
zvedak do dilny
Zetor 3011
No já přesně tenhle nemám, mám hydrauliku 3tuny , který dával Starline svým zákazníkům za" dobré služby ".Já ho od takového služebníka koupil. Nemohu si na tu hydrauliku zvyknout, jediné co silně ocenuji je , že konec každé nohy je kulatý/na téhle zdviži co chceš koupit je hranatý/takže jelikož mám holou hlavu a vlasy mne nevarují při doteku tak si vždy dám pecku o nohu a o tuhle kulatou nemám díru v lebce..Dělal jsem na hranaté a někdy bych zabíjel..Jinak mne neskutečně sere, jak klapou ty západky a že se při spouštění auto nejdřív nadzvedne /aby se západky uvolnily/a až pak začne klesat..Ale zase dolů jede zadarmo.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Muj menchanik si nejdrive koupil jeden, pak pro nadmernou spokojenost koupil druhej. Me osobne se taky dost libi (ale ja to mohu posoudit jen subjektivne).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- woodman007
- Přispěvovatel