zvedak do dilny

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
woodman007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zvedak do dilny

Příspěvek od woodman007 »

Cau vespolek, ma nekdo nejakou zkusenost s timhle zvedakem?
http://www.golemtech.cz/16-dvousloupovy ... 00-kg.html
Zetor 3011
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No já přesně tenhle nemám, mám hydrauliku 3tuny , který dával Starline svým zákazníkům za" dobré služby ".Já ho od takového služebníka koupil. Nemohu si na tu hydrauliku zvyknout, jediné co silně ocenuji je , že konec každé nohy je kulatý/na téhle zdviži co chceš koupit je hranatý/takže jelikož mám holou hlavu a vlasy mne nevarují při doteku tak si vždy dám pecku o nohu a o tuhle kulatou nemám díru v lebce..Dělal jsem na hranaté a někdy bych zabíjel..Jinak mne neskutečně sere, jak klapou ty západky a že se při spouštění auto nejdřív nadzvedne /aby se západky uvolnily/a až pak začne klesat..Ale zase dolů jede zadarmo.. :)
nepropadat panice...
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

4 tunovýho golema mám už cca 3 měsíce a jsem spokojenej zatim bez jedinýho vážnýho problému..
VW T5 GP 103 KW long
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Muj menchanik si nejdrive koupil jeden, pak pro nadmernou spokojenost koupil druhej. Me osobne se taky dost libi (ale ja to mohu posoudit jen subjektivne).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Hlavně má dlouhý ramena že není problém zdvyhat dodávky a nebo vyrezlý šroty, kde si musíš strčit rameno heveru až buh ví kam aby si to nezbořil až ke střeše :D
VW T5 GP 103 KW long
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Dekuji za odpovedi, v pondeli ho privezu. Jedinou nocni muru mam z toho, ze musim prestehovat pul dilny. A to bych nikomu nepral... (LOL)
Zetor 3011
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

woodman007 píše:Dekuji za odpovedi, v pondeli ho privezu. Jedinou nocni muru mam z toho, ze musim prestehovat pul dilny. A to bych nikomu nepral... (LOL)
Jo to jsem mel tu výhodu že jsem ho stěhoval do prázdný dílny:)
VW T5 GP 103 KW long
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já měl jen beton s rámem a okolo nic a už jsem zapojoval zdviž..Trochu mi opršela, takže už se neleskne.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“