Ahojte. Asi budu mít pro mnohe z Vás naprosto hloupý dotaz. V jakem míste odtéká voda z klimatizace na O1 TDi? Myslel jsem ze v jednom míste zhruba v úrovni přepážky mezi motorem a kabinou. A od kolika stupňů venkovni teploty odkapava kondenzat?
Z předchozího auta jsem byl zvyklý, ze odkapaval opravdu jen v jednom míste a ještě jen při venkovní teplotě vyšší nez cca 30 stupňů. Vcera jsem ve své O1 zapnul na climatronicu odmlzeni oken, což pry zapne klimu a jel takto asi 40km. Cca 500m pred dojezdem jsem klimu vypl, aby se vysusila pry. Venkovni teplota 12 stupňů.
Zastavil jsem, šel otevřít vrata od garáže a koukám, ačkoliv uz byla klima vypnuta a nebylo zádné horko, tak mi z auta NA NĚKOLIKA místech kape voda. Začínalo to kapat zhruba v úrovni zacatku předních dveří a kapalo až do úrovně poloviny auta. Podotýkám ze venku nepršelo, takze vyloučeno, ze by to bylo z deště. Zarazilo me, ze to kape na více místech, při vypnute klime a při celkem nízké venkovni teplotě.
DIKY MOC za radu, jestli mohlo jít přesto vsechno o klimu, nebo to mohlo byt něco jiného.
Voda z klimatizace O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři