Zdar. Pred týždnom som umýval auto, lebo bolo spinavé a nepršalo a po umytí som otvoril prednú kapotu a čuduj sa svete : BATERKA bola ZALIATA VODOU !!! boli spojene obidva póly a stála tam voda. Samozrejme som to ihned utrel . A moja otázka znie : Ako a kade sa tam ta voda dostala a prečo ?? žeby sa upchali odtokove otvory?? Za všetky postrehy dakujem
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
tys mel zalitou baterku vodou az po poly baterie ? to jsi stal v rybniku ne ? to slisim poprve to neni mozne mas jinak tu tesnici gumu na ty hrane pod kapotou a to by stejne nemela sanci se utopit maximalne nejaka ta kapicka je to opravdu felda
diki za postreh , ale ona nebola pod vodou celá !!!! iba na vrchu baterky bolo naliate a tam stála voda Niekade zhora sa tam dostala a stiekla na baterku zvrchu. dúfam , že si to vieš predstaviť .
pipo444 píše:diki za postreh , ale ona nebola pod vodou celá !!!! iba na vrchu baterky bolo naliate a tam stála voda Niekade zhora sa tam dostala a stiekla na baterku zvrchu. dúfam , že si to vieš predstaviť .
heh no ale aj tak budem pátrať odkial sa tam dostala... myslím že popod ten plast na ktorom je tesnenie kufra. ale skôr sa mi vidí že by boli upchaté odtokové kanáliky. ked som siahol za baterku smerom hore, tak som narazil na otvor . zrejme tade sa tam voda dostala, ked sa naplnil ten kanálik a zdvihla sa hladina... no ked bude času tak ten plast sundám, vyčistím a pre istotu zaslepím ten otvor nad baterkou. ale to sa uvidí až ked sa bude umývať auto alebo ked bude pršať
Já teda na feldě odtokový kanál nikdy neviděl no...Podle mne tu řešíš koniny.To že se při dešti nebo mytí auta dostane do motorového prostoru voda je naprosto normální....
pipo444 píše:diki za postreh , ale ona nebola pod vodou celá !!!! iba na vrchu baterky bolo naliate a tam stála voda Niekade zhora sa tam dostala a stiekla na baterku zvrchu. dúfam , že si to vieš predstaviť .
Tomas6 píše:Já teda na feldě odtokový kanál nikdy neviděl no...Podle mne tu řešíš koniny.To že se při dešti nebo mytí auta dostane do motorového prostoru voda je naprosto normální....
normální....... chceš povedať že ked išli Feldy z výroby tak im NORMALNE zatekalo do kufra Blbosť. !! inde to ani tak nevadí , ale na baterku ... to ma sere najviac . Zrobím to a snád to bude OK. Potom dam vedet