No ta díra byla napříč hadicí asi 2cm dlouhá. Bylo to schovaný pod sponou a asi vznikla při bouračce (dovoz Německo), kdy se na ni navalil chladič. Respektive hadice se načala, protože to přečkalo zimu...
Jinak pravda, že jsem autu moc nenakládal hlavně v zimě dlouho trvá než se ohřeje (15km - voda, ne olej...) a to už jsem byl většinou v cíli.
Furt mě ale vadí ten hlubší zvuk motoru - výfuku. Budu muset v servisu při výměně hadice nechat zkontrolovat % zanesení FAP nebo těsnost výfuku. Nevím co by to mohlo být???
Mondeo MK IV "Engine malfunction"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
romanééé posílááám pusůůů, byla špatně nasazená a napůl vypadnutá hadice, co přivádí vzduch do filtru. Ty vemena v servise to zle sestavili, navíc ani nenandali pod airbox gumový silentbloky. No prostě sekat pracky. Ale už to pěkně jede a "ticho jako tenkját"
Ještě jednou dík.
Abych na nikoho nezapomněl na dotazy typu co naměřila diagnostika nedovedu přesně odpovědět, protože jsem u toho nebyl a druhák půlce termínů nerozumím.
Ještě jednou dík.
Abych na nikoho nezapomněl na dotazy typu co naměřila diagnostika nedovedu přesně odpovědět, protože jsem u toho nebyl a druhák půlce termínů nerozumím.

Mondeo combi MK IV, 2.0TDCI 103kW, panther metalíza