Den D

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Princezna
Nováček
Odpovědi: 0

Den D

Příspěvek od Princezna »

Tak kdopak to byl? kterej byznysman? (noteeth) (rofl)
farkihome
Přispěvovatel

Příspěvek od farkihome »

ktokolvek to bol, bola to celkom katastrofa. (LOL)
Skoda Superb 1.8 TSI, 118 kW, 7°DSG
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Bylo to podle mě celé blbě udělané a připravené.
Pokud by ten nápad byl prezentován jinak a lépe, s nějakým začátkem tak se to mohlo chytnout.

Problémy ale byly i jinde... třeba drzé chování k těm investorům.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

(crazy)
Naposledy upravil(a) Petr H. dne 19 črc 2012, 06:34, celkem upraveno 1 x.
nemám žádnou kárku na naftu...
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

(LOL) ale kdepak nebylo to připravené vůbec, vyřešené neměl vůbec nic. Ani to jestli má nějakou vlastní kůlnu, kde to bude skladovat a filtrovat. O výkupní logistice ani minimální představa. Navíc ta je celkem v pevných rukách, a jak nemáš v hotelu v kuchyni za kámoše kuchaře, nedostaneš ani prd a ještě ti rovnou řekne něco musím odevzdat! Navíc tyhle firmy vyfrit vyčistí a těm co jim ho dodali ho zase pěkně zpátky výhodně prodají. A pochybuji, že by si do toho nechali od někoho lézt. A pište si, že mají dneska připravené barely i v té nejposlednější hospodě. Takže jak píšu, jedině kuchař nebo majitel. Tobě slijí olej a jim strouhanku od spodu... . A ještě navíc to každý může odevzdat v Makru, dávali sice 1kč za litr, nevím kolik teď, ale do odpadu to nikdo lít nemusí.

I ta ekonomická stránka nic moc...
vykupuje se tak za 6,- Kč litr to znamená je přeplatit... prodáš za 17,- jak uváděl, odpočítej náklady na skladování, filtrování manipulaci, k tomu nemalá částka za svážení.
Svezené množství bude mí taky strop, aby to uživilo alespoň dodávkáře , který bude objíždět republiku a jednoho člověka na firmě, který bude muset udělat úplně všechno, budeš mít náklady tak kolem 70.000 až 100 000,- měsíčně, pokud by si nakrásně dosáhl "zisku" 10,- Kč na litr musíš svést minimálně 7 až 10 m3 za měsíc. Než se na takové množství dostaneš.....
Na nějakou díru do světa to rozhodně nevypadá.
Nad tímhle jsem už přemýšlel tak před 5-6 lety.
spar
Přispěvovatel

Příspěvek od spar »

A o co jde???
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

Jo to byl tragéd,kterej si myslel,že vydělá majlant a ještě dostane Nobelovku (rofl)
Jezdím na vše co teče..
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

peopleman píše:Jo to byl tragéd,kterej si myslel,že vydělá majlant a ještě dostane Nobelovku (rofl)
V jedné z prvních řad si to samé myslel jeden koumák s vodíkem.. doteď si pamatuju Okamuru jak na něj s nevěřícím pohledem vybalil větu: To už vidím jak si do svého dvanáctiválcového osmilitru namontuju záchodovou trubku která mi zvýší výkon o 15 procent :-)

Tomu šlo hlavně aby se to rozšířilo mezi lidi, o peníze mu zas tolik nešlo. ale připravenej teda vubec nebyl a ta trubka z hajzlíko (LOL)
Mercedes-Benz W210 300D
Frank51
Sběrač informací

Příspěvek od Frank51 »

Tak to byla opravdu síla. Dokonce něco drmolil i o tomto fóru. Přinesl flašku přepáleného oleje, nějaký filtr a chtěl mega. A pak byl uražený, že ho poslali ho hajzlu. Do tohoto pořadu chodí povětšinou blázni nebo hloupé naivky a vymýšlejí, co je už dávno vymyšleno nebo to, co nemá šanci na uplatnění. Ale jako na pobavení dobré.
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

Myslím, že jsem ho našel (noteeth), Františka (LOL)

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=90

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo, kdo by chtěl předvést své auto přestavěné pro provoz na rostlinný olej v televizi. Má firma žádá o úvěr v pořadu DenD pro založení firmy na recyklaci a výrobu rostlinného oleje pro tyto účely a potřeboval bych na předvedení nějaký kvalitní referenční vůz.
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
spar
Přispěvovatel

Příspěvek od spar »

Nezlobte se na mě,ale to je nějakej zmrd kterej si tady od Vás tahá info,teď na to koukám a jasně že zveřejnil toto fórum....A už sem zase nasranej!!!
Takže dokoukáno...no mě se líbí jak řekl že proč bych za Váma pak chodil...a teď na konci dívá se na to půl milionu lidí,nějaký investoři taky určitě,třeba už to zkoušejí,tak se mi můžou ozvat....ty blbče,proč se ti budou ozívat????Když už to oni budou mít zavedený..No mám dost...
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

Tady ho máte Frantíka namyšlenýho:
http://www.pincek.cz/
Jezdím na vše co teče..
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

to byl šulin, jako biznismen bych se ze zeptal

kdy jste přistál na zeměkouli a pak bych ho hnal po těch schodech, ještě bych zavolal http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=k ... Uw&cad=rja a nechal ho izolovat od ostatní společnosti :roll:
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

Tak už jsem se dlouho při sledování dne D nepobavil (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“