AUDI A6 nejede jak ma ....uz jsi nevim rady
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
AUDI A6 nejede jak ma ....uz jsi nevim rady
mam A6 2.5 TDI 110KW ... na vagu mi to pisenedosazena spodni mez tlaku turba ,vymenil jsem uz hadicky,ventil ktery ho ovlada,vahu vzduchu, cidlo tlaku ktere je v intercoleru,turbo jsem mel rozebrane a geometrii lopatek jsem vycistil....auto proste nekdy jede a nekdy je to proste lenochod....uz si nevim rady... 

-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
ja jsem ho koupil od pana s cech a on ji mel asi 6 let a pred tim o jezdilo v nemecku a on to kupoval od prvniho majtele a auto ma poctivych 250 tis. byl jsem u nas v autorizovanem servise a chtel jsem zjistit servisni historiji a vsechno sedi do posledniho kilometru......a pan tam nacpal dost penez takze si nemyslim ze by o to auto nebyalo postarane....... asi mam proste smulu 

-
- Sběrač informací
nejede
tak vstriky jsem vymenil auto zere min ale porad je to takove tupe pripada mi ze to jelo lip jeste mi kamarad poradil ze mam nastavit cerpadlo. a to nevim jak s remenici se tocit neda a s celym cerpadlem taky ne prosim poradte
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
a
odpoledne jsem mluvil ze satasem a on rikal ze to cerpadlo se serizuje jenom pres vag tak nevi a on je na audi klubu dost vazeny, a kdyz jsem meldole kryty tak tam byla jenom jedna matice uprostred ale na vacku me nenapadlo se podivat a na to teda seridim ten dynamicky predvstrik?

-
- Sběrač informací
a
tak predvstrik jsem nastavil uple presne a auto porad nic.zvuk je trosku ostrejsi ale porad je to tupe.....ja uz fakt nevim