AUDI A6 nejede jak ma ....uz jsi nevim rady

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TomasHav
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od TomasHav »

Ahoj,
kolik jsi dal predstrik (zakladni nastaveni kanal 4) ? mel by byt mezi -2+2 stupne ATDC. Btw ridici vstrik se da ohmicky zmerit v AutoDatech je hodnota ( Z hlavy nevim sorry). Ukaz log turba na 3 stupen v tahu aspon 3500 otacek naloguj kanal vahy, turba a egr.
Muze ti spatne nabihat - ja mel v kopru N75. Co hadice od Intercooleru nemas ji nekde prodrenou, spatne chycenou pasku ? Dej log a uvidime. Ted jsem si stim hral celej tyden, tak mozna budes mit stejne symptomy. Co hydra neklapou?
Btw: Vagem se kontroluje jen hodnota ATDC v zakl. nastavenim - ale povolit to ozubene kolo na vackovem kole musis rucne :-) Ma to urcitej krok ve smeru hod. rucicek je drive a protismeru pozde. Takze Vagem urco overit, ale manualni cinostem se nevyhnes:-)

Jak ti pali vstriky - mereni skupina 13, 14 ?

Tak snad jsem si vzpomel na vse :-)
Jeste bych koukl na rozvody , ale to jen tak pro sychr (jestli se ti nenatahl remen) :-)
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci :baby:
medvedcabrooo
Sběrač informací

a

Příspěvek od medvedcabrooo »

ten predvstrik jsem dal jak pises -2 a 2 a dneska rano jak jsem jel do prace tak to dlouho tocilo a nikdy to nedelalo vzdycky chytal na drc.vacky jsou z 90% OK a motor je tichy .ale je mi divne ze pred tim kdyz jsi mu nalozil tak trochu zakouril a ted nic .i egr je novy.
TomasHav
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasHav »

Co vstriky kanal 13 14 (mereni) ? Nepada Ti nafta pres prepady?
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
medvedcabrooo
Sběrač informací

a

sz
medvedcabrooo
Sběrač informací

a

meril jsem to a davaji od 0.8 az po 1.6 na volnobeh.No prepady trosku tecou pres ty tesneni ale pochybuju ze to ma vliv na vykon.zitra tu hodim log. Ale napis ceho a jake jsou to skupiny.
medvedcabrooo
Sběrač informací

A

TAK TED JSEM MERIL ty vstriky (skupina 13 14) a kazdy ukazuje jinaci hodnotu skupina 13..... -1.1mg/R druhe okino -0.2mg/R skupina 14 prvni okno neukazuje nic v druhem okne -0.4mg/R treti okno -0.7mg/R ctrvrte okno -0.9 mg/R to ukazuje na volnobeh nevim je to co to ma ukazovat....... a jaka je skupina egru,turba a vahy? at tu muzu dat LOG... (wallbash) rozvody jsou ok daval jsem to na pravitka. hadice od intercoleru jsou taky ok a koler je taky v poradku.....fakt uz nevim skusil jsem uz vsechno :? :? :? (wallbash) (wallbash) (wallbash)
TomasHav
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasHav »

Ahoj,
log na mereni Vahy a Turba jsou merene hodnoty kanal 1,3,11 - plnej knedlik nejlepe do kopce na 3000,- otacek.
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“