Zdravím všechny, mám dotaz zda někdo neví, jestli je na všech VMkách stejné vstřikovací čerpadlo, myslím tím s elektronickým ovládáním a jestli je štekr Bošáckej, nebo je vždy podle výrobce auta. Mám Fronteru 2,5 tds s VM Motori a je vadné čerpadlo. Elektronika je údajně vpořádku, ale je problém někde v mechanické části. Auto jsem takto koupil s vyndaným čerpadlem, tak ani nemůžu zkoušet a před demontáží čerpadla bylo údajně na diag., kde bylo vše po el stránce vpořádku, ale nešlo nastartovat.
Potřeboval bych vědět jestli se dá zaměnit z jiného auta s VM a případně ze kterého, aby bylo komplet s elektronickým ovádáním. Nechci nic předělávat, maximálně přepíchat štekry, nebo přehodit celou ovládací jednotku, ale raději bych se v tom nevrtal, né že bych se toho bál, ale nemám na to čas.
Když nad tím přemýšlím, štekr asi bude podle značky auta, ale kabeláž a počet drátů by mohl sedět. Je to rok 1996 a nemám moc přehled kam se v tomto období ještě tyto motory montovaly a z Frontery se mi nedaří sehnat.
Budu rád za každou radu. Dík
Vstřikovací čerpadlo Opel Frontera 2,5TDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři