na 100% jsou zadrený .....rozebrat plast pod oknem ...........vyndat celej mechanismus.....vyklepnout osy stěračů............pořádně vyčistit a PROMAZAT!!!!..........nandat zpět a je to....už jsem to dělal tak na 10 autech
12skvarka píše:na 100% jsou zadrený .....rozebrat plast pod oknem ...........vyndat celej mechanismus.....vyklepnout osy stěračů............pořádně vyčistit a PROMAZAT!!!!..........nandat zpět a je to....už jsem to dělal tak na 10 autech
Dělal jsem to teď v sobotu, divil jsem se že s tím motrek vůbec hejbe,ani rukou to nešlo pořádně sundat.
Presne to iste som mal....musim este rozobrat motorcek a pohrat sa s pasikami.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
Já bych to typoval na ty doběhové dráhy, jestli jedou jen na rychlo, tak to je zapojený na přímo, ale promazat asi taky, pokud nejsou zadřený, tak se zadřou...
zdravim.tak jsem dneska ty sterace rozebral.prepinac v poradku,zadreny taky neni.ale peknej hlavolam.vyndal jsem celej mech.steracu.kdyz ho sklopim o 45 stupnu vsechno beha otocim zpet a nic nejde.rozebehne se to presne v jedny poloze nakloneni kdyby sli namontovt vzhuru nohama tak by vse fungovalo.prolezl jsem vsechny kontakty a nic.kam se hrabe jezek v kleci.
Já už tam mám tak půl roku udělaný maznice a sem bez problémů
Jo a bacha na ty krátký spojovací tyčky na tom převodu, vypadají stejně, ale když je zaměníš tak stěrače přebíhají ven