Renault Master hlava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Master hlava
Motor 120DCi G9UA7 r.v. 04 Totál uvařen vstřiky nejdou ven. Co mužu čekat za problémy???? Neví někdo o manualu??? Boha jeho výrobce věděl na co to je tak to dal do znaku.
ty vstřiky ven moc nejdou vetšinou tam zatejká voda a ta udělá své.Já si udelal takovýho beránka a tím jsem je mordoval ale není tam moc místa nebo pozvat maníka co je tahá ale vetšinou zařve plastoví víko ventilů.U domečku olejáku vyšroubuješ jeden šroub tam strčíš myslím 8 kulatinu a zaaretuješ kliku na vačky potřebuješ přípravek nebo si udělej dulčikem tečku na vačkách(doufám že mě tu někdo za to neukamenuje)a jde to taky. Pak už jen rozborka zborka a jedeš.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Renault Master hlava
manuál a autodata bys měl mít pokud se v tom chceš hrabat, měl bys zjistit stav motoru hlavně tlaky,Karel65 píše:Motor 120DCi G9UA7 r.v. 04 Totál uvařen vstřiky nejdou ven. Co mužu čekat za problémy???? Neví někdo o manualu??? Boha jeho výrobce věděl na co to je tak to dal do znaku.
pokud tlaky nejsou a hlava se zdula, to už je slyšet jak motor točí tak si najdi firmu co opravuje tyto hlavy, oni musí mít hydrauliku na vytažení vstřiků což obyč opravář hlav nemá, a tam ti i přesně řeknou co stou hlavou,
zde tu hlavu nikdo neměřil nebrousil neviděl tak ti ani neřekne, třeba vytažení vstřiků jsme měli firmu z trnavy doporučil mišoW a vše OK
3 vstřiky hydraulikou vytaženy, ale na ten jeden hydraulika nemá ani boha sním nejde hnout bojím se, že vyrvu část hlav. Jinak cca. 6 km absolutně bez vody./montéři vždy dojedou do cíle/ tlaky nula motor točí jak kafemlejnek. Jinak jsem chtěl jenom jestli tam nejsou nějaký Renaultský podrazy při demontáži. Autodata mám jnomže se specializuju na Fiaty tak origo servisák k nakouknutí by nebyl od věci.
-
slovacek.milos
- Aktivista