Renault Master hlava

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karel65
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault Master hlava

Příspěvek od Karel65 »

Motor 120DCi G9UA7 r.v. 04 Totál uvařen vstřiky nejdou ven. Co mužu čekat za problémy???? Neví někdo o manualu??? Boha jeho výrobce věděl na co to je tak to dal do znaku.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

ty vstřiky ven moc nejdou vetšinou tam zatejká voda a ta udělá své.Já si udelal takovýho beránka a tím jsem je mordoval ale není tam moc místa nebo pozvat maníka co je tahá ale vetšinou zařve plastoví víko ventilů.U domečku olejáku vyšroubuješ jeden šroub tam strčíš myslím 8 kulatinu a zaaretuješ kliku na vačky potřebuješ přípravek nebo si udělej dulčikem tečku na vačkách(doufám že mě tu někdo za to neukamenuje)a jde to taky. Pak už jen rozborka zborka a jedeš.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Karel 95-Nezávidím ti tenhle uvařený problém. Lepší motor potkaný než uvařený..Mohou totiž být vyhřáté i kruhy a zkroucené kde co. Záleží JAK to bylo uvařeno...
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Re: Renault Master hlava

Příspěvek od slovacek.milos »

Karel65 píše:Motor 120DCi G9UA7 r.v. 04 Totál uvařen vstřiky nejdou ven. Co mužu čekat za problémy???? Neví někdo o manualu??? Boha jeho výrobce věděl na co to je tak to dal do znaku.
manuál a autodata bys měl mít pokud se v tom chceš hrabat, měl bys zjistit stav motoru hlavně tlaky,
pokud tlaky nejsou a hlava se zdula, to už je slyšet jak motor točí tak si najdi firmu co opravuje tyto hlavy, oni musí mít hydrauliku na vytažení vstřiků což obyč opravář hlav nemá, a tam ti i přesně řeknou co stou hlavou,

zde tu hlavu nikdo neměřil nebrousil neviděl tak ti ani neřekne, třeba vytažení vstřiků jsme měli firmu z trnavy doporučil mišoW a vše OK ;)
Karel65
Přispěvovatel

Příspěvek od Karel65 »

3 vstřiky hydraulikou vytaženy, ale na ten jeden hydraulika nemá ani boha sním nejde hnout bojím se, že vyrvu část hlav. Jinak cca. 6 km absolutně bez vody./montéři vždy dojedou do cíle/ tlaky nula motor točí jak kafemlejnek. Jinak jsem chtěl jenom jestli tam nejsou nějaký Renaultský podrazy při demontáži. Autodata mám jnomže se specializuju na Fiaty tak origo servisák k nakouknutí by nebyl od věci.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já to tak tahal z trafika dci , taky jeden nešel, chytl mě rapl tak jsem vzal šfajc a vyhřál ho do červena,

nyní bych se na to vys....... zavolám firmu a pak jen zívačka pouřuješ pokukuješ :)
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

hlavu neurveš spíš přetrhneš vstřik ten kluk co nám je tahá to vždycky napunpuje pak čeká a pak znovu přidá.Když jsem z něho tahal rozumy tak říkal že se přetrhne vstřik když to vezme najednou zatím je vždycky dostal asi to nechce spěchat.
Karel65
Přispěvovatel

Příspěvek od Karel65 »

Tak i když se nespěchalo tak po 4 hodinách vstřik venku a trženej jak žížala, jiná firma hrubší násilí a budem frézovat, boha jeho kam spěje vývoj aut. SPOTŔEBNÍ material.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Přijdou časy, že auto chcípne, přijede odtah a rovnou do šrotu, lépe řečeno plastického šrotu, protože tyhle sráče mají z PVC už i pedály a za chvilku bude klika z pertinaxu.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“