len sa uistim ci tej hadicke chapem
napojim si tam teda hadicku ktoru pichnem do dakej pet flase, prezeniem auto a ked necham potom bezat auto na volnobeh tak by mali ist bublinky?
Podarilo sa mi zohnat pristroj na zistenie CO2 vo vyparoch vodi ake mate snim skusenosti ked ukaze ze sa tma nachadza CO2 da sa tomu verit ? Zmenil mi farbu na zeleno zltu malo by to znamenta niekde niaku trhlinu voda mi mizne a neviem kde nikde nic mokre tak Pol litra za 2 dni Seat toledo 2001 r.V 81kw 180 000tis km.
Natlakuj okruh asi 3-4 bar a nech tak hodku,urcite ti nekde prosákne a jestli i to nepomůže tak tlakuji okruh dusík s vodíkem na detekci klima a očichám detektorem,zatím se mi vždy dařilo ale většinou stačilo natlakování.
ked som zistoval netesnosti ja tiez som okruh natlakoval na 2-3 bary, mlaka nikde, tlak drzal, voda vo valci nebola a predsa bolo fuknute tesnenie.... ten CO2 test sa mi vidi lepsi...
Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic
Tak ja som nasiel jedno mokre miesto od nemrznucej na motore, ale neviem odkial to moze tiect
Mozete mi pomoct z ktorej suciastky alebo casti tam moze tiect voda?
P.S.: cidlo teploty chladiacej je suche (aj okolie)
ked je to na takom sprostom mieste ze ani oddeklovanie nepomoze ten motor je v zadu uplne natlaceny na kasni auta, a tym padom tam nevidim odkial to moze ist Nikto este nemal vonku 1.8T motor, a nevie odkial by ta voda mohla ist?
Ak to je na strane kde mas nadobku tak to moze byt priamo z nej!!Ja som mal podobny problem ako ty a nikto mi nevedel poradit a potom som si vsimol ze ked tomu poriadne nalozim tak mi vyfuklo vodu cez expanzku kvoli velkemu tlakua ak si to nevsimnes hned tak to do rana vyschne!!!Mozno to mas iba v zaciatkoch a bude to casom horsie a horsie a tiez mi to trvalo 3 mesiace kym sa to poriadne prejavilo a kym som nato prisiel!! Ale hlavne ak to poriadne ohrejes a nalozis mu a potom otvoris nadobku pozor neobar sa ,tak nemoze vyletiete uplne hore.To znamena ze sa Ti vari voda a je tam tlak a voda pod tlakom nevrie pri 100°c!!Skus pre srandu napichnut VAG a jazdit ( a ked budes zohriaty tak na dialnic mu nalozit co najviac na najvysom stupni a ak Ti vystupa voda nad 100°C a budik 90°c tak si doma!!Ja som maval aj 107°C a budik 90°!!!)a sledovat si teplotu vody na VW group tie budiky co mas na pristrojove dost klamu a ukazuju uz od 68°C na VAg 90°C na budikoch az do 110°C VAG stale 90°C!!!A to som menil cidla a potom to zistoval udajne to je na vela typoch VW group tak!!Preco netusim!Ale asi presne kvoli tomu aby si odjebal motor v domienke ze uz mas zohriate!!!Asi tak tak poskusaj a uvidis!!Ja som mal podfuknute tesnenie na 2 valci a nemal som ani vodu v oleji ani olej vo vode.Proste zahada ako u teba!!Ak by si potreboval nejake detaili tak pis SS nechec sa mi to tu cele pisat!!..
no pises ze ked auto zahrejem a otvorim expansku tak voda nemoze vystupit, a mne sa to stava vzdy ze ked mam na minime a otvorim expansku tak vyleti voda az nad max. A ked system ochladne tak voda klesne zasa pod min. Takze to asi nieje dobre ze?
A este sa chcem spytat ma ist cez spetnu hadicu do expansky voda alebo nie? Lebo ked som mal minule auto nastartovane na volnobeh tak som si vsimol ze mi cez tu hadicku ide do expansky voda, ale len take frckanie vody ako keby zo vzduchom.
Dakujem.
P.S.: ktoru hadicku mam ponorit do pet flase (pre skusku ci nejdu bublinky) Tu prepadovu co ide z expansky od spodu? Alebo tu vratnu co je skoro hore?
Ja som si týmto prešiel nedávno. Voda samozrejme vystúpi, lebo sa teplom rozpína. Nevedel som prísť na to kde mi mizne voda. Na začiatku od pol litra na 3000 km po ( to už som musel odstaviť) 4 litre na 100 km, jazdiť opatrne s povoleným víčkom a nevytáčať. Všade sucho, kým som nedal ku prepadu expanzky handričku. U mňa bolo jasné tesnenie , na dne nádržky sa mi uložila jemná mulina.
Ja som sa pustil minuli tyzdne do hladania nikde nic pristroj na CO povedla ze je podfuknute tesnenie tak som to zhodil dole a medzi 2a3 valcom bolo pekne vidiet kade to fukalo tak som dal hlavu zrovnat otlakovat a uz aj vimenit gufera a voditka a zabrusit ventili tak od pondelak idme skladat tak som zvedavi co to povie ked to bude hotove ale dufma ze to bolo len v om a uz budem most spokoj jazdit len
takze je v poriadku ked voda z podminima pri otvoreni vystupi az tak ze vyteka cez prepadovu hadicku?
nevie mi niekto poradit to ze ktoru hadicku ponorit do pet flase? Ci vratnu (vrchnu) hadicku? Alebo tu prepadovu (spodnu)?