Octavia RS 1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já to právě na TDIchip.cz řeším a mám z nich docela dobrý pocit. sice chtějí 12 000kč ale myslím že vědí co dělají.
Každý tu někoho haní. Tak poraďte někoho kdo mi udělá soft na turbo K04-023. Rád si nechám poradit
Každý tu někoho haní. Tak poraďte někoho kdo mi udělá soft na turbo K04-023. Rád si nechám poradit
octavia 1RS 100edition 87/100 + cimbu chip
Lncia delta integrale EVO (replika REPSOL)
Lncia delta integrale EVO (replika REPSOL)
no zadara to nikto neurobiPavel 37 píše:Já to právě na TDIchip.cz řeším a mám z nich docela dobrý pocit. sice chtějí 12 000kč ale myslím že vědí co dělají.
pozri moj graf v sekcii grafy a posud sam
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
zitra jedeme do Profituningu na Slovensko ladit jedno auto .. A3 puvodne agu , jinak komplet motor 165kw + vyfuk , IC a nejake drobnosti tak uvidime co s tim vymysli , vyjde to na nejakych 12 500,- , jak dojedem tak napisuPavel 37 píše:Já to právě na TDIchip.cz řeším a mám z nich docela dobrý pocit. sice chtějí 12 000kč ale myslím že vědí co dělají.
Pouze chipem to je temer nerealny, tech 300hp je s tema vetsima vstrikama a E85.
Kdo neveri, at se zepta primo na TDIchipu.
Majitel skutecne ma Audi TT se kterym jezdi zavody, ale uplne seriovy neni
Ted tam treba davali vetsi turbo..
Majitel skutecne ma Audi TT se kterym jezdi zavody, ale uplne seriovy neni
Naposledy upravil(a) R@ZOR dne 02 zář 2012, 20:53, celkem upraveno 1 x.
156kW jenom chipem u 96kW PDplayboy píše:No tak když ti to doloží grafem z brzdy a ty u tý brzdy budeš stát, tak to možná tak bude ne?![]()
Jinak znovu říkám, že v benzínech se nevyznám, takže nevím jestli je to možné. Jediné co vím je, že majitel sám má Audi TT 165kw série a má v něm určitě přes 300koní. Dejme tomu že je tam nárůst oproti sérii 60kw, což u nafťáka na extrem čip jde pomalu taky. Ano píšu pomalu- to znamená skoroU 96kw verze PD. Takže nevím jak ubenzína, ale na % ze 165kw je to menší nárust než u toho nafťáka.
Na 300koní je to nárust oproti sérii 35%, vážně nevím, ale u přeplňovanýho motoru to vidím reálně
Toť jen teorie, nevím.

ne sranda
Přesně tak, každý někoho haní, že něco od někoho slyšel že ten a onen to dělá špatně. Proč? On se ptal, já doporučil z mých dobrých zkušeností a ještě s tím, že pár známých s nima má také dobré zkušenosti... Tak co všichni haníte? JJ to PDčko bylo pro představu, dá se i 180k, ale záleží na kondici všech komponent
Je to taky něco přes 35% nárustu u toho PD.
Ale jak říkám, nevím co dá u benzína turbo, ani vstřiky. Ale vše je to o osobní nebo obsáhlejší telefonické dohodě. Za mě prostě TDIchip doporučuji. Mám od něj chiplé Téčko už asi 100 000km, vše je na tom původní, najeto 260 000km. Spotřeba s 2,5TDI a 2t autem po Praze v klidu do 7l. Ostrá noha do 10l. Jede krásně, nandá to i spoustě osobákům
Passat u něj odladěn na míru s hybridem, coolerem, výfukem, zatím mám ale sériové trysky, na jaře budu shánět /dávat/ Fratelli Bosio
Ale jak říkám, nevím co dá u benzína turbo, ani vstřiky. Ale vše je to o osobní nebo obsáhlejší telefonické dohodě. Za mě prostě TDIchip doporučuji. Mám od něj chiplé Téčko už asi 100 000km, vše je na tom původní, najeto 260 000km. Spotřeba s 2,5TDI a 2t autem po Praze v klidu do 7l. Ostrá noha do 10l. Jede krásně, nandá to i spoustě osobákům
Passat u něj odladěn na míru s hybridem, coolerem, výfukem, zatím mám ale sériové trysky, na jaře budu shánět /dávat/ Fratelli Bosio
Transporter T5 2,5TDI 96kw - svody, hybrid, F+80%, cooler, KAT off, spojka, soft ProfiTuning - 267PS, 568Nm
BMW 535D - full soft ProfiTuning 370PS, 7xxNm
Passat 1,9TDI 96kw, hybrid, cooler, vedení, výfuk, spojka, soft - 198PS 495Nm - ex
BMW 535D - full soft ProfiTuning 370PS, 7xxNm
Passat 1,9TDI 96kw, hybrid, cooler, vedení, výfuk, spojka, soft - 198PS 495Nm - ex
Na skodahome bylo vlakno jednoho manika, ktery upravoval RS benzin. Pokud se nepletu, tak tam bylo pres 300HP.
http://www.youtube.com/watch?v=ZH9P3HRV-QM
http://www.youtube.com/watch?v=ZH9P3HRV-QM