riadiaca jednotka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
riadiaca jednotka
Prosim surne o radu, prepisoval som eeprom motora a padla mi komunikacia, prosim, riadiaca jednotka sa uz neda najst, nekomunikuje uz ani VAG COM, KVP uz riadiacu jednotku nenajde ako to mam spravit? rycho ....
Naposledy upravil(a) peter1202 dne 14 dub 2007, 17:32, celkem upraveno 1 x.
Nissan Sunny CD20
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: riadiaca jednotka
Asi bude nejlepší, když napíšeš, odkud jsi, a někdo poblíž se ti třeba ozve (někdo, kdo to vypájí a naprogramuje).peter1202 píše:Prosim surne o radu, prepisoval som eeprom motora a padla mi komunikacia, prosim, riadiaca jednotka sa uz neda najst, nekomunikuje uz ani VAG COM, KVP uz riadiacu jednotku nenajde ako to mam spravit? rycho ....
A nemyslíš náhodou flash paměť? Nezkoušel jsi náhodou "chipovat" auto?peter1202 píše:Prosim surne o radu, prepisoval som eeprom motora a padla mi komunikacia, prosim, riadiaca jednotka sa uz neda najst, nekomunikuje uz ani VAG COM, KVP uz riadiacu jednotku nenajde ako to mam spravit? rycho ....
No presne tak, tak co s tym, ako na to?vwphun píše:A nemyslíš náhodou flash paměť? Nezkoušel jsi náhodou "chipovat" auto?peter1202 píše:Prosim surne o radu, prepisoval som eeprom motora a padla mi komunikacia, prosim, riadiaca jednotka sa uz neda najst, nekomunikuje uz ani VAG COM, KVP uz riadiacu jednotku nenajde ako to mam spravit? rycho ....
Nissan Sunny CD20