Jsem to dnes konečně opláchnul, tady jsou:HerFlick píše:Tak co bude stěma fotkama??
http://leteckaposta.cz/746421317
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jsem to dnes konečně opláchnul, tady jsou:HerFlick píše:Tak co bude stěma fotkama??
Co by mu branilo ten graf vystavit? Obavy z prozrazeni know-how? Nebo to mam snad chapat tak, ze ten graf neexistuje? Proc by se prece nekdo nechtel pochlubit grafem s takovymi hodnotami? V tom by musel byt nejaky haceknejsem-naivka píše:Obávám se, že děkuješ předem zbytečně
Paklize ano, byl jsem inspirovan tvrzenim ohledne udajnych hodnot.nejsem-naivka píše:To je velmi pokrytecké co jsi napsal ovšem
No, hezky se vyjadrujes. Nicmene, snizim se k podobnemu komentari: ja mu do ni nelezu.nejsem-naivka píše:Usoudil jsem podle toho, že tě má v p.deli.
... takto to vypada, kdyz dochazeji argumenty a fakta (tez zname jako mlaceni prazdne slamy). Tvuj prispevek nas vraci na muj puvodni prispevek a prokazuje, ze tve prispevky byly zcela zbytecne.nejsem-naivka píše:Auto je prodaný, tak tady nemudruj a dedukce si nech taky na jindy.
Ja jsem ho slusne pozadal, v pripade, ze by mi nechtel vyhovet, necht mi to sdeli sam. Co se ty do toho stale pletes? Ses snad jeho mluvci? On se o tom prozatim nezminil. Me to zajima, protoze to ma v signature a rad bych to videl a verim, ze nejsem sam.nejsem-naivka píše:Jeden fakt tu zůstal a to ten, že ti do toho nic neni, takže si nech starosti o grafy a věci do kterých ti nic neni.