DO stahování oken
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- VelchMayster
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Milánku, určitě víš že 1J0959799S je komfortka jako taková.zx6ninja píše:799S má zadní okna manuální, tak nevím co jste na nich ladili...
Když řekneš že jabloň má dvě jablíčka, tak máš pravdu vo tom nic, ale jabloň může mít i čtyři jablíčka.
Snad víš co je tím myšleno

Řikám to proto, že 799A,B,C apod se taky robili jen s dvěma oknama třeba.
B5 co jsem dělal, tak nevím jestli měla od výrobce jen 2okna vpředu a zadní okna si pán předělal. Ale měl tuto komfortku a šlo zapnout zvlášť zadek a zvlášť předek. Fungovalo to bez problémů.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak mi řekni jak by jsi s komfortkou 799B ovládal zadní zámky bez el. oken, to mně fakt zajímá.... je vidět že fakt nevíš co jede po canu..
799B se nikdy nedělala s předníma el. oknama, to by jsi musel mít tak maximálně třídveřového Golfa 4!!!! a 799C je USA - 315MHZ opět 3-dvéř nebo 5dvéř - 4x el.okna
zvlášt zadek si zapnout mohl, ale to jsi upravoval eeprom ve dveřních jednotkách zadních dveří a ne v komfortce pokud to nevíš!!! a to je velký rozdíl... vyhledej si něco o komfortkách než začneš tvrdit takové nesmysly!
799B se nikdy nedělala s předníma el. oknama, to by jsi musel mít tak maximálně třídveřového Golfa 4!!!! a 799C je USA - 315MHZ opět 3-dvéř nebo 5dvéř - 4x el.okna
zvlášt zadek si zapnout mohl, ale to jsi upravoval eeprom ve dveřních jednotkách zadních dveří a ne v komfortce pokud to nevíš!!! a to je velký rozdíl... vyhledej si něco o komfortkách než začneš tvrdit takové nesmysly!
- VelchMayster
- Sběrač informací
Musíme tě taky vyzkoušet né?zx6ninja píše:tak mi řekni jak by jsi s komfortkou 799B ovládal zadní zámky bez el. oken, to mně fakt zajímá.... je vidět že fakt nevíš co jede po canu..

Mimochodem, na anglickým fóru psali cosi o tom, že zrovna Béčková komfortka umí jak 433MHz tak i 315MHz. Těžko říct jestli jsou to bludy, ale teoreticky vzato je to možný. Nebo tam psali 433MHz a 315MHz ale to spíš starší generace.
A to nemam ničim potvrzené ani vyzkoušené.
Co si o tom myslíš Milane?
- VelchMayster
- Sběrač informací
Dotaz,
ví někdo jak je to s těma příjímačema ve starých komfortkách?
Někde jsem to četl že byly vyráběny příjímače pro dva kmitočty.
Pak jsem sehnal starý DO z vystřelováku pro jedničkovou řadu octávií
HLO " 1J0 959 753 DA "
Tento DO umí otevírat zvlášť kufr a lze s ním zavírat/otevírat okna.
Pak mám na dvojkovou octávii HLO " 1K0 959 753 G "
Tento DO pouze odemyká/zamyká. Kufr zvlášť prostředním tlačítkem neumí a ani okna otevírat/zavírat.
Oba DO jsem zatím zkoušel na komfortce 799B.
Ten 1K0959753G na dvojkové řady se dá běžně sehnat. Ten starší 1J0959753DA už je horší sehnat.
Jde mi o to, jestli se tím někdo zabýval hardwarově v čem se liší, jestli by šlo přizpůsobit novější aby fungoval pro starou (octávii)
ví někdo jak je to s těma příjímačema ve starých komfortkách?
Někde jsem to četl že byly vyráběny příjímače pro dva kmitočty.
Pak jsem sehnal starý DO z vystřelováku pro jedničkovou řadu octávií
HLO " 1J0 959 753 DA "
Tento DO umí otevírat zvlášť kufr a lze s ním zavírat/otevírat okna.
Pak mám na dvojkovou octávii HLO " 1K0 959 753 G "
Tento DO pouze odemyká/zamyká. Kufr zvlášť prostředním tlačítkem neumí a ani okna otevírat/zavírat.
Oba DO jsem zatím zkoušel na komfortce 799B.
Ten 1K0959753G na dvojkové řady se dá běžně sehnat. Ten starší 1J0959753DA už je horší sehnat.
Jde mi o to, jestli se tím někdo zabýval hardwarově v čem se liší, jestli by šlo přizpůsobit novější aby fungoval pro starou (octávii)