DO stahování oken

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

zx6ninja
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

799S má zadní okna manuální, tak nevím co jste na nich ladili...
VelchMayster
Sběrač informací

Příspěvek od VelchMayster »

zx6ninja píše:799S má zadní okna manuální, tak nevím co jste na nich ladili...
Milánku, určitě víš že 1J0959799S je komfortka jako taková.
Když řekneš že jabloň má dvě jablíčka, tak máš pravdu vo tom nic, ale jabloň může mít i čtyři jablíčka.
Snad víš co je tím myšleno ;)
Řikám to proto, že 799A,B,C apod se taky robili jen s dvěma oknama třeba.
B5 co jsem dělal, tak nevím jestli měla od výrobce jen 2okna vpředu a zadní okna si pán předělal. Ale měl tuto komfortku a šlo zapnout zvlášť zadek a zvlášť předek. Fungovalo to bez problémů.
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

tak mi řekni jak by jsi s komfortkou 799B ovládal zadní zámky bez el. oken, to mně fakt zajímá.... je vidět že fakt nevíš co jede po canu..

799B se nikdy nedělala s předníma el. oknama, to by jsi musel mít tak maximálně třídveřového Golfa 4!!!! a 799C je USA - 315MHZ opět 3-dvéř nebo 5dvéř - 4x el.okna

zvlášt zadek si zapnout mohl, ale to jsi upravoval eeprom ve dveřních jednotkách zadních dveří a ne v komfortce pokud to nevíš!!! a to je velký rozdíl... vyhledej si něco o komfortkách než začneš tvrdit takové nesmysly!
VelchMayster
Sběrač informací

zx6ninja píše:tak mi řekni jak by jsi s komfortkou 799B ovládal zadní zámky bez el. oken, to mně fakt zajímá.... je vidět že fakt nevíš co jede po canu..

799B se nikdy nedělala s předníma el. oknama, to by jsi musel mít tak maximálně třídveřového Golfa 4!!!! a 799C je USA - 315MHZ opět 3-dvéř nebo 5dvéř - 4x el.okna

zvlášt zadek si zapnout mohl, ale to jsi upravoval eeprom ve dveřních jednotkách zadních dveří a ne v komfortce pokud to nevíš!!! a to je velký rozdíl... vyhledej si něco o komfortkách než začneš tvrdit takové nesmysly!
Musíme tě taky vyzkoušet né? ;)
Mimochodem, na anglickým fóru psali cosi o tom, že zrovna Béčková komfortka umí jak 433MHz tak i 315MHz. Těžko říct jestli jsou to bludy, ale teoreticky vzato je to možný. Nebo tam psali 433MHz a 315MHz ale to spíš starší generace.
A to nemam ničim potvrzené ani vyzkoušené.
Co si o tom myslíš Milane?
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

799A,která je pro ambiente-tedy zadní švihadla,jde upravit aby šla na 4 okna,opačně né
VelchMayster
Sběrač informací

Dotaz,
ví někdo jak je to s těma příjímačema ve starých komfortkách?
Někde jsem to četl že byly vyráběny příjímače pro dva kmitočty.

Pak jsem sehnal starý DO z vystřelováku pro jedničkovou řadu octávií
HLO " 1J0 959 753 DA "
Tento DO umí otevírat zvlášť kufr a lze s ním zavírat/otevírat okna.
Pak mám na dvojkovou octávii HLO " 1K0 959 753 G "
Tento DO pouze odemyká/zamyká. Kufr zvlášť prostředním tlačítkem neumí a ani okna otevírat/zavírat.
Oba DO jsem zatím zkoušel na komfortce 799B.

Ten 1K0959753G na dvojkové řady se dá běžně sehnat. Ten starší 1J0959753DA už je horší sehnat.

Jde mi o to, jestli se tím někdo zabýval hardwarově v čem se liší, jestli by šlo přizpůsobit novější aby fungoval pro starou (octávii)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“