Jaky olej do 2,5TDi BGD - rolna vacky ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaky olej do 2,5TDi BGD - rolna vacky ??
Zdarec, jaky mam pouzit olej do BDG co ma uz rolna vacky? 505.00 porad jako do starych 2,5?
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
Máš pravdu, ale tam, kde je konstrukční chyba, to dobrý olej oddálí, ale nezabrání průseru. Okolo mne jezdí Soused s Audi, na autě samé vyfikundace, kola z formule 1 , ale jak tomu řve motor, to je hnus, asi ho brzo zastavím a řeknu mu, ať se vrátí do JZD, že to nemohu poslouchat. Včera soused nechal běhat celý den zetor 40 nakladač na volnoběh a to byly housle, vůbec mi to nevadilo... 

nepropadat panice...
Aka konstrukcna chyba?!?!?!? Ked je zanedbana udrzba, rosypu sa aj rolny. Jediny problem je vymena oleja a LL servis. Je tu o tom pisane vela...
Kazdy caka, ze ked si kupi 2.5 s udajnymi 150t km, ze staci len tankovat a vozit sa. Historiu auta nikto neprezradi, a potom sa cudujeme, ze to nic nevydrzi. Vsetko je o peniazoch...
Kazdy caka, ze ked si kupi 2.5 s udajnymi 150t km, ze staci len tankovat a vozit sa. Historiu auta nikto neprezradi, a potom sa cudujeme, ze to nic nevydrzi. Vsetko je o peniazoch...
A6 2.5 (BAU) r2003 quattro, tiptronic
Co je to konstrukční chyba??Že motor nevydrží bez problému 500.000?
Ono mnozí majitelé těchto motorů neví,kolik to má najeto.Můj společník má na A6 rok 2001 2,5TDi najeto 430.000,měněno čerpadlo a běžné věci,vačky a vše původní,olej dává co 15000 a takový,co zrovna přijde pod ruku,většinou Mobil nebo Agip,protože na tyhle oleje tady máme kamaráda dílera.Takže asi tak.
Ono mnozí majitelé těchto motorů neví,kolik to má najeto.Můj společník má na A6 rok 2001 2,5TDi najeto 430.000,měněno čerpadlo a běžné věci,vačky a vše původní,olej dává co 15000 a takový,co zrovna přijde pod ruku,většinou Mobil nebo Agip,protože na tyhle oleje tady máme kamaráda dílera.Takže asi tak.
Vyjímka potvrzuje pravidlo, a blahopřeji. 
Samozřejmě nikdy jsem toto auto neměl a mít nebudu, ale moji známý, kteří do tohoto auta šli i přes varování to nazývali kasičkou na peníze. lidé sice jsou schopni pomluvit leccos, ale dobrá pověst stejně jako opačná má ve svých základech i zrnka pravdy. že odcházejí vačky říkali už na rádiu Jerevan, a mě osobně je líto, že motory VW v dřívějších dobách právě vačky vždy měly v perfektním stavu, a různé problémy se zvuky motorů jsou zaznamenány až od roku 1985, kdy začali používat nesmyslné hydroštely a stvořili nové řady motorů , které potřebovaly speciální typy olejů, což se dá pochopit vzhledem k vyšším požadavkům na výkon a zvýšené tření apod. Ale rachtající motory jsou realitou, bohužel.. Třeba moc kecám, ale je to ostuda, když takové fáro vydává takové zvuky a stojí v bazarech jako prašivka..

Samozřejmě nikdy jsem toto auto neměl a mít nebudu, ale moji známý, kteří do tohoto auta šli i přes varování to nazývali kasičkou na peníze. lidé sice jsou schopni pomluvit leccos, ale dobrá pověst stejně jako opačná má ve svých základech i zrnka pravdy. že odcházejí vačky říkali už na rádiu Jerevan, a mě osobně je líto, že motory VW v dřívějších dobách právě vačky vždy měly v perfektním stavu, a různé problémy se zvuky motorů jsou zaznamenány až od roku 1985, kdy začali používat nesmyslné hydroštely a stvořili nové řady motorů , které potřebovaly speciální typy olejů, což se dá pochopit vzhledem k vyšším požadavkům na výkon a zvýšené tření apod. Ale rachtající motory jsou realitou, bohužel.. Třeba moc kecám, ale je to ostuda, když takové fáro vydává takové zvuky a stojí v bazarech jako prašivka..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
ja za tu A4 zaplatil jednou felicii
no a pokud se neco polame a tak bud se to opravi a nebo vyhodi, dily na to nejsou nijak zvlast drahy. Kamos ma A6kombajn, taky AFB ,najeto 450t.km vacky puvodni a taky jak novy.

G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
protože je to debil...
než to tady začalvykřikovat tuner tak už sem tu párkrát psal že v německu sem měl nastartovanejch běkolik 2apůlek a každá na otočení si jen předla ...všechny přes 500 tis
osobně sem taky jednu stočil z asi 600 na 170 a jak si jí taxíkář pochvaluje
jinak neprodejnej kus těmhle českejm blbcům, max tak do AAA kde to stočej na 120
nejlepší byl ten čurec to stáčel , takovej od pohledu poctivej .
a taky si koupil Allroada asi měsíc předtim než sem tam přijel
Přijedu a řikám potřeboval bych poladit čísla na budíku sou takový velký
a von hahahaahah
tak kolik tam napíšem (myslel tak o 100tis)
já:174000
maník: OuuuOuuuuOuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

zavil jak vlk na měsíc

než to tady začalvykřikovat tuner tak už sem tu párkrát psal že v německu sem měl nastartovanejch běkolik 2apůlek a každá na otočení si jen předla ...všechny přes 500 tis
osobně sem taky jednu stočil z asi 600 na 170 a jak si jí taxíkář pochvaluje

jinak neprodejnej kus těmhle českejm blbcům, max tak do AAA kde to stočej na 120

nejlepší byl ten čurec to stáčel , takovej od pohledu poctivej .

Přijedu a řikám potřeboval bych poladit čísla na budíku sou takový velký

tak kolik tam napíšem (myslel tak o 100tis)

já:174000
maník: OuuuOuuuuOuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

zavil jak vlk na měsíc