vysoký se to nedá..
jinak kdo by se dneska zdržoval kávou

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 a Q7 je nebe a dudy, jen servis je na Q7 podstatně dražší, navíc je to hroznej mastodont. Ideální pro Pražáky s dětma do školky. Touareg je lepší auto, s tím se aspoň dá jet do terénu. Za mě Touareg 3.0TDi. Nepočítej ale že budeš jezdit za 8-9l.Biimbo píše:já teda když už 3.0 TDI Q, tak spíš Q7 než A6.. Do tý 6ky je to nalejzání jako do sklepa, do Q7 lezeš jak do kuchyně
Já A6 reálně kombinovaná tak 9-10l. Město je pro tyhle auta žumpa, kolikrát tam mám i 13l, když jen popojíždím. Ale zase po dálnici člověk jede 180-200km/h a jede za 10l a pohodička.cosby píše:Mám Turka 3,0 a běžný provoz 8-8,5.Teď jsem jel v neděli za hustého Kopřivnice-Vizovice a za 7,4.
Jinak jistě.město s lehkou nohou 10-12,dálnice to samé
To není jízda jen lechtání, prostě jedeš třeba 120km/h, někdy mám spotřebu nízkou, jen kvůli tomu že se prostě jet nedá, velký provoz.jericho-3 píše:Má cenu si koupit takové auto, kde je předpoklad žravosti a potom mít lehkou nohu, motor trápit jen aby se snížila spotřeba? Asi si to většina lidí kupuje z důvodů nízkého sebevědomí s úmyslen zaujmout a ne jako tahouna a pracanta, na což je to určeno, bohužel terén není zrovna jeho krédo.Je to pohledově pěkné, ale technicky průser..Ale kdo má na nové, pojezdit 2-3 roky patrně není problém...
Tak tak ve 25 se v tom pěkně sedí, ale po 30 je to velebnosti hnus, hlavně když někdo často vystupuje a nastupuje.Biimbo píše:já teda když už 3.0 TDI Q, tak spíš Q7 než A6.. Do tý 6ky je to nalejzání jako do sklepa, do Q7 lezeš jak do kuchyně
Jak vidím kde bydlíš, tak bych jezdil v obrněném Humru HI ale s tou otočnou věží...Kornout píše:To není jízda jen lechtání, prostě jedeš třeba 120km/h, někdy mám spotřebu nízkou, jen kvůli tomu že se prostě jet nedá, velký provoz.jericho-3 píše:Má cenu si koupit takové auto, kde je předpoklad žravosti a potom mít lehkou nohu, motor trápit jen aby se snížila spotřeba? Asi si to většina lidí kupuje z důvodů nízkého sebevědomí s úmyslen zaujmout a ne jako tahouna a pracanta, na což je to určeno, bohužel terén není zrovna jeho krédo.Je to pohledově pěkné, ale technicky průser..Ale kdo má na nové, pojezdit 2-3 roky patrně není problém...
7,8l jsme měl tudle ráno do Prahy, hustej provoz, večer zpět rychlejší jízdou a předjíždění 9-9,5l.
Já nemám rád slabá auta už z principu, proto jsem zkusil toto, nic jiného v tom není. Octa jela krásně, ale pro rodinu to auto nebylo.
to snad nemyslíš vážne porovnávať škodu so subaru v škodovke som sa viezol X krát nadšení som teda s toho moc až tak nebol a kamoš si kupil teraz nove legacy 2.0 diesel a to je uplne iná kapitola teda .jear ewing píše:Tak tak ve 25 se v tom pěkně sedí, ale po 30 je to velebnosti hnus, hlavně když někdo často vystupuje a nastupuje.Biimbo píše:já teda když už 3.0 TDI Q, tak spíš Q7 než A6.. Do tý 6ky je to nalejzání jako do sklepa, do Q7 lezeš jak do kuchyně
Podle mě na běžně ježdění, nikoliv na machrování před babama bez mozku (ty chytřejší zajímá kolik má amant nemovitostí, kreditek a jak často jezdí na dovolenou, ve starých A8, Q7, X6, X5 u nás jezdí na Moravě jezdí hochštapleři, svíti jim téměř všechny kontrolky, inu mají jen na poh. hmoty a úvěr za 30 p.a. ) je hodně dobrá Octavia II ve 4x4 1.9 TDI-byl jsem překvapen s jízdními vlastnostmi v zimě, zejména při vysokém sněhu je to obratnější a komplexně lepší než můj Forester v dieslu.
A hlavně je to kára za 200 tis Kč, díly za dobrý peníze, plno doplňků, člověk na tom pohopsá 2 léta a moc na tom neuletí.
rudy5 píše:to snad nemyslíš vážne porovnávať škodu so subaru v škodovke som sa viezol X krát nadšení som teda s toho moc až tak nebol a kamoš si kupil teraz nove legacy 2.0 diesel a to je uplne iná kapitola teda .jear ewing píše:Tak tak ve 25 se v tom pěkně sedí, ale po 30 je to velebnosti hnus, hlavně když někdo často vystupuje a nastupuje.Biimbo píše:já teda když už 3.0 TDI Q, tak spíš Q7 než A6.. Do tý 6ky je to nalejzání jako do sklepa, do Q7 lezeš jak do kuchyně
Podle mě na běžně ježdění, nikoliv na machrování před babama bez mozku (ty chytřejší zajímá kolik má amant nemovitostí, kreditek a jak často jezdí na dovolenou, ve starých A8, Q7, X6, X5 u nás jezdí na Moravě jezdí hochštapleři, svíti jim téměř všechny kontrolky, inu mají jen na poh. hmoty a úvěr za 30 p.a. ) je hodně dobrá Octavia II ve 4x4 1.9 TDI-byl jsem překvapen s jízdními vlastnostmi v zimě, zejména při vysokém sněhu je to obratnější a komplexně lepší než můj Forester v dieslu.
A hlavně je to kára za 200 tis Kč, díly za dobrý peníze, plno doplňků, člověk na tom pohopsá 2 léta a moc na tom neuletí.