Divný Volnoběh

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

Díval jsem se do MJauto dílů a tam to čidlo mají ve Facetu a je stejný jak pro Feldu 1,9D, tak pro Seata 1,9D. Takže podle mě to správný je zelený.
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Taky si myslím, zítra ho půjdu vyměnit a dám vědět, jak to valí s tím zeleným. Dík za rady.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Tak jsem dneska koupil zelený, bohužel na něm nebylo žádný číslo, dal sem ho tam, ale už jakmile sem byl z bílý částí v budíku pryč, tak už to nežhavilo. Zdálo se mi, že to nějak divně chytá. Tak sem to šel vyměnit za modrý. Udělal sem komporomis, dal sem tam modrý. I za tepla to žhaví při nastartování. Ale převážně to dneska už nežhavilo. Kontrolka nesvítila a chytá to bez žhavení celkem myslím dobře. A když to chytá se žhavení, tak to dožhavuje asi tak jen 20s. Takže myslím, že to tak nechám. Jak sem to měnil, tak mi nešlo vyndat těsnění, zůstalo v hadici, tak sem to tam narval přes něj. Nevadí to? Nebude to ukazovat blbě?
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Ještě sem se chtěl zeptat. Mluvím o novým čidle: Bude ukazovat dobře budík teploty vody i když bych tam měl třeba čidlo na benzínáka? To by mělo ukazovat vždycky stejně ať je modrý, zelený nebo žlutý že?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“