Hele už mi fakt došly nápady. Octavka 1.6 55kW když je studená tak prostě nechytne, chová se to jako kdyby byl veliký předstih, ale není. Prostě to otočí ale těsně před horní úvratí dojde startéru dech. Startér je nový, stejně tak baterka dokonce i klapka a lambda. Původně tam byla "chipnutá" jednotka od Cimbu která už dřív odpálila kat. ale i tu jsem vyměnil za seriovou a dělá to furt. Samozřejmně jednotka bez závad. Nemá někdo nějaký nápad?? Ještě při seřizování předstihu dle VIS to nedrží 1300 otáček ale pořát to jen houpe kolem téhle hodnoty. Teplé to startuje naprosto normálně
pokud jenom studený, bude to asi něco s teplotou / čidlem ?
rozvody O.K. ?
Jednou jsme takto řešili feldu, která na riskách za prase nechtěla jet, jen když byla vačka o dva zuby tak to jelo +/- normálně
Naposledy upravil(a) roman1648 dne 29 lis 2012, 15:23, celkem upraveno 1 x.
všechno je v normálu, to auto když je teplý tak naprosto normálně jede, v létě taky bez problémů, ale příjde zima a je hotovo, čidlo teploty jak podle logu tak i budíku je OK krom toho jak říkám, zkošel jsem i jiný, pořát stejný
snímač s rozdělovačem je taky nový, ještě mě napadá, není chyba ve VISu?? Protože když smažu adaptační data a neudělám základní nastavení tak to nějak chytá, ale jak to nastavím tak už ne.
marquee píše:snímač s rozdělovačem je taky nový, ještě mě napadá, není chyba ve VISu?? Protože když smažu adaptační data a neudělám základní nastavení tak to nějak chytá, ale jak to nastavím tak už ne.
musíš se setkat se stejnou koktou s vagem a přizpůsobit jinou řj motoru problém třeba zmizne, tu svoji vadnou řj přizpůsobíš za půl roku v jiné koktě a vše OK
no já právě vzal jinou jednotku přispúsobyl jí a chytlo to hned na první, ale jakmule jsem ještě udělal základní nastavení tak to zas začalo blbnout, nemáte někdo načtenou eepromku v záklasdním nastavení??