Motor houpe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor houpe
Mám 1,9tdi 1Z 66kw vstřiky z 81kw.Mám problém když se přidává pomalu plyn motor při určitejch otáčkách začne houpat dělá mi to na všechny rychlosti když jedu z kopce a pustím plyn tak na 5st. a cca 70km/hod mi to začne houpat pokud přidám plyn rychle není nic poznat už tam mám třetí vstřiky dělá to sice méně ale furt s každou výměnou nemohl by to bejt třeba ventil na turbu.
Díky za rady
Díky za rady
-
- Přispěvovatel
Re: Motor houpe
nerozumiem celkom slovu houpat ale ked je to vyznam ako ze sa kolise alebo nadskakuje ...tak bych to videl na zly silentbok motora.rfarsky píše:Mám 1,9tdi 1Z 66kw vstřiky z 81kw.Mám problém když se přidává pomalu plyn motor při určitejch otáčkách začne houpat dělá mi to na všechny rychlosti když jedu z kopce a pustím plyn tak na 5st. a cca 70km/hod mi to začne houpat pokud přidám plyn rychle není nic poznat už tam mám třetí vstřiky dělá to sice méně ale furt s každou výměnou nemohl by to bejt třeba ventil na turbu.
Díky za rady
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Ja mel to same,pri nizkych otackach nepravidelny chod motoru,kdyz jsem pridal,motor kopl a tahl jako zbesilej...podezreni mame s Reeshou na regulaci vstriku nafty,kazdopadne druhy den si to sedlo a ja projistotu vymenil naftovy filtr a vse je ted v pohode,najeto mezitim 200km..snad ti to pomuze...prvni co bych udelal,napojit na VAG,pak uvidis,co dal
seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot
palivovej filtr měněnej před půl rokem aje v poho a na čerpadlo bych to neviděl spíš by mě zajímalo jestli tohle můžou dělat vstřiky asi je nechám přeměřit a dám vědět ono to nehoupe ale vysloveně si to velice prudce přidává a ubírá naftu kdyby to bylo to bylo to pomalí houpání tak bych to taky vyděl na čerpadlo ten problém má totiž kolega
Mám Golfa 1Z 66kW,motor mi houpal jen na pětku v 1500-2100ot. před dvěma lety,pořád jsem na to kašlal až se to zhoršilo natolik že mi to dělá na každý rychlostní stupeň v těch samých otáčkách.V tom mezidobí jsem vyměnil vše co šlo navštívil mnoho servisů a utratil dost peněz a bez výsledku,tak mě to dožralo ,že jsem jel do Prsche Praha na Proseku ,kde mi zjistili špatné nastavení rozvodů(dělány u podkůlňáků),ale tím to také nebylo a VAG bez závad jako vždy.Tak mě odkázali na Bosch servis na Jarově ,kde mi změřili čerpadlo na autě a zjistili špatnou el.regulaci čerpadla ve zmíněných otáčkách,stálo mě to 1200Kč.Ale cena opravy mého čerpala by byla 24000Kč
z toho 17000Kč stojí nová regulace,takže scháním jeté čerpadlo,bohužel mi řekli že tam můžu dát jen jeden typ a to 0 460 404 994 tak kdyby náhodou někdo z Vás o nějakém věděl nebo věděl jak opravit tu regulaci byl bych vděčný 777 624 561,tak zdar a snad jsem trochu pomohl