skoda superb 2009 2.0tdi 170 dpf filter problem? poradte pro
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
skoda superb 2009 2.0tdi 170 dpf filter problem? poradte pro
mam skoda superb 170 problem je ten zese mi porad ukazuje filter pevnych castic.. dal jsem to na diagnos.. filter ma jenom 15 bar tak proc sviti? dekuji za rady.jinak auto nema zadnou zavadu ani diagnos..nic neukazuje vse funguje v norme..

Re: skoda superb 2009 2.0tdi 170 dpf filter problem? poradte
Prihod prosim kilometrovy prebeh vozu (stav tacho) + kod motara a Cislo ECUnajsbojs píše:mam skoda superb 170 problem je ten zese mi porad ukazuje filter pevnych castic.. dal jsem to na diagnos.. filter ma jenom 15 bar tak proc sviti? dekuji za rady.jinak auto nema zadnou zavadu ani diagnos..nic neukazuje vse funguje v norme..
Nepozeraj len na ten rozdiel tlaku, neni to jediny faktor. Co mnozstvo castic, jak je to naplne?
V akom stave je koniec vyfuku? vytri to prstom, ked to je od sadzi, KO.
Nedavno som teraz mal Phaetona, 152 tisic aj nieco natachaci, vyfuk ako zrkadlo a ozval sa DPF... DPF som nechal 24 hodin v nejakom roztoku o teplote asi 90-100celzia..
Nasledne som to skoro hodinu vkuse este vapkoval pri 400 baroch o teplote 160celzia.
Ja som si ale odrezal konce DPF!!! aby som dosiahol absolutne vsade. Pokial pichnes tesco vapku do tej 60desiatky rury, ani to nerob..
V akom stave je koniec vyfuku? vytri to prstom, ked to je od sadzi, KO.
Nedavno som teraz mal Phaetona, 152 tisic aj nieco natachaci, vyfuk ako zrkadlo a ozval sa DPF... DPF som nechal 24 hodin v nejakom roztoku o teplote asi 90-100celzia..
Nasledne som to skoro hodinu vkuse este vapkoval pri 400 baroch o teplote 160celzia.
Ja som si ale odrezal konce DPF!!! aby som dosiahol absolutne vsade. Pokial pichnes tesco vapku do tej 60desiatky rury, ani to nerob..