Kabel KO,nebo je chyba jinde?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kabel KO,nebo je chyba jinde?
Mám problém s KKL (china)..při napýchnutí se u své octy spojim pouze s budíkama a climatronicem..žádná jiná jednotka nekomunikuje.. Zkoušel jsem i octu 97" a tam jsem se spojil pouze s airbagy..
Je problém v kabelu,nebo je chyba jinde?? cca týden zpět vše chodilo,dnes jsem měnil turbo a pár věcí a když jsem chtěl načíst motor,tak nekomunikuje..
Je problém v kabelu,nebo je chyba jinde?? cca týden zpět vše chodilo,dnes jsem měnil turbo a pár věcí a když jsem chtěl načíst motor,tak nekomunikuje..
Octavia II RS
Re: Kabel KO,nebo je chyba jinde?
Najlepsie kupit od HAnZa .... asi s tym kupci ked tak presadzuje....RudisTDic píše:Mám problém s KKL (china)..při napýchnutí se u své octy spojim pouze s budíkama a climatronicem..žádná jiná jednotka nekomunikuje.. Zkoušel jsem i octu 97" a tam jsem se spojil pouze s airbagy..
mas niekolko moznosti, napadaju ma tieto:
- KKL je tak jednoduchy (nic v nom nie je iba prevody urovni) ze predpokladam, ze sa mu nic nestalo
- ked ti fungoval, tak teraz si alebo "posahal" soft v PC alebo S NAJVACSOU pravdepodobnostou si niekde poskodil nejaku kablovacku
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Re: Kabel KO,nebo je chyba jinde?
Právě on neí úplně KO,,načtu poze některé jednotky..a u jiné octy načtu zas jiné než u mě..takže funguje tak 50/50.. Třeba jsem měnil budíky za sériové a normálně jsem se spojil a nakódoval je.. Proto je mi to divný,měl jsem za to,,že když lehne,tak lehne úplně a né že se bude tvářit jako Ok a přitom funguje na půl..sky59 píše:Najlepsie kupit od HAnZa .... asi s tym kupci ked tak presadzuje....RudisTDic píše:Mám problém s KKL (china)..při napýchnutí se u své octy spojim pouze s budíkama a climatronicem..žádná jiná jednotka nekomunikuje.. Zkoušel jsem i octu 97" a tam jsem se spojil pouze s airbagy..
mas niekolko moznosti, napadaju ma tieto:
- KKL je tak jednoduchy (nic v nom nie je iba prevody urovni) ze predpokladam, ze sa mu nic nestalo
- ked ti fungoval, tak teraz si alebo "posahal" soft v PC alebo S NAJVACSOU pravdepodobnostou si niekde poskodil nejaku kablovacku
Octavia II RS
-
barnabas006
- Přispěvovatel
Ne, HanZ nic takového už leta neprodává! Kdysi ano, dnes už opravdu ne. Kup rovnou v číně...stojí to dneska pakatel, spolehlivost naprosto stejná jako to, co se prodává tady.
Kdyby neměl aktivovaný vag, tak ho to nepustí na funkce, nikoli na konkrétní jednotky. Neraďte mu pitomosti, prostě je načatej trandik na KLine. A pro místní odborníky - ano trandik na KLine i v SI9231 jsou jen trandiky
Kdyby neměl aktivovaný vag, tak ho to nepustí na funkce, nikoli na konkrétní jednotky. Neraďte mu pitomosti, prostě je načatej trandik na KLine. A pro místní odborníky - ano trandik na KLine i v SI9231 jsou jen trandiky
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 
a co třeba blbý ovladače na kabel ? zkoušel si přeistalovat ovladače ? nebo to skus vymazat a nahrat znova já použival ihr 304 a bez problému vždyRudisTDic píše:Tak kabel jsem koupil jiný a problém je stejný,takže problém bude tedy v PC..ale kde? Nikde jsem nic nenastavoval..PC používám na diag a na internet..zkoušel jsem i VAG 409 a to samé..načtu na svém voze jen budíky a klimu..zkoušel jsem i dát základní nastavení ve VAGcomu a nic..
Audi s8 d3 5.2 v10
Hmm, to je hodně divný. Zkus to ještě pro jistotu na jiném PC. O ovladačích nemá smysl uvažovat, jelikož podle textu má klasický KKL kabel, vagcom 3xx, tudíž RS232. Pokud je to USB, tak přes redukci FTDI a tam by mohl být zakopaný pes...RudisTDic píše:Tak kabel jsem koupil jiný a problém je stejný,takže problém bude tedy v PC..ale kde? Nikde jsem nic nenastavoval..PC používám na diag a na internet..zkoušel jsem i VAG 409 a to samé..načtu na svém voze jen budíky a klimu..zkoušel jsem i dát základní nastavení ve VAGcomu a nic..
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 
nebolo to zbytocne, mas zalohu....RudisTDic píše:Tak pomohla nová instalace windows..takže sem kabel koupil zbytečně..
preco si nerobite ludia image disku ale stale lipnete na tom co uz mate v pocitaci?!
ja pred kazdou diagnostikou natiahnem image disku, trva to asi 3 minuty a vzdy mam system ktory je funkcny...
ze nejake virusy?! nech si trhnu nohou.... natiahnem image a su v pi.....
co je image? :
nainstalujete si cistulinky windows, plus programy co pouzivate, toto trva dost dlho a musi sa pri tom sediet, je to otravne...
ked uz to mate urobite image disku, dostanete jediny subor kde je cely disk skomprimovany, povedzme 1.5GB... image je obraz, ja pouzivam acronism je rychly a spolahlivy, dokonca mi urobil spravne image mojho pc kde mam 5 patricii: diskC disk D puppyLInux Acronis a backtrack
ked potrebujem pocas zapnutia si zvolim v GrubLoaderi Acronis a pomocou neho spustim obnovu diskuC imagom ktory mam ulozeny na diskuD
na disku D mam image na vselijake mozne kable a vzdy iba jeden kabel, takze ziaden klon mi nikdy nezlyhal
ak niekto nainstaluje 10 roznych kablov do jedneho windows tak naozaj neviem co to potom robi.....
a co ma prekvapuje kazdy sa snazi udrzat windows pri zivote a stravi odvirovanim a cistenim vacsinu zivota...
ako som povedal: nabootujem Acronis, prehodim image z D na C a mam to znova ciste a funkcne - za 5 minut a nemusim pri tom sediet
vyskusat nejaky shit program? nie je problem, skusim a potom vratim image spat a shitovy program je vyskusany a PC uz viac o nom nevie.....
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1