tak nevim na kolik to bude ovlivnovat svicky ale souhlasim z Matinem ze 1.5 baru v 5tis otackach je hodně na K04 to je můj amaterskej názor, mám tu log profesionalně chipnute cupry a ta má v těchto otačkách myslim pod 1.2 baru. za dalěí dle logu tam je 250 koní, 300 tam neni ani náhodou. napiš mi do SZ kdo to dělal abch tam nikdy nejel
Musim vstoupit do diskuze. Ladil jsem to ja a fungovalo to bez potizi, bylo to na prevrtany blok a hlavne na JINE turbo a ted po vymene bloku a turba to neni doladene a nekolikrat jsem to majiteli rikal.
Bez doladeni po vraceni 1.8l bloku a instalaci jineho turba (nehybrid) to samozrejme idealne fungovat nemuze ...
eazy20 píše:ja som mal overboost cca 1,5 ale hned to padlo na 1,35 a bolo 286ps odmeranych..podla mna dlhodobo je 1,5 pre k04 vela..kto to robil?
zatím nechci říkat firmu....
jede to dost rychle,jen mě štve že to pocukne jako by to zadetonovalo a nevím proč praskají ty izolátory...
cukne ti to preto lebo mas poskodene fajky. S cievkami to nic nema. vymen sviecky a fajky a mas po probleme.
JJ už jsem objednal zapalovací moduly z 2.0L TFSI ..
Viděl jsem na foru jak u některých 1.8T jsou ty faje popraskané a díval jsem se že u mě ne tak proto se divím....
tak to je jina kdyz tam nejsou origo komponenty. to pak je chip asi v poradku.... jsem se divil ze by to takhle k04ka nahore vubec utlacila. co tam je za kat? asi zadnej co