dalkove ovladádání

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

sliva
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

dalkove ovladádání

Příspěvek od sliva »

(wallbash) chlapi mam velkej problem (LOL) otevřu auto dalkovym ovladanim a klíče hodím na sedačku do auta a jdu čistit okna (wallbash) zavřu dveře a dalkove ovladaní někdy / už 2 / se mi zavře uvnitř (wallbash) nikdo to nemačka ani na tom nic neleží-prostě samo (hm) už dvakrat mě to vypeklo a naposled dnes rano (wallbash) čím to může byt :? :? alarm na tom nemam,baterka v ovladači je taky ok (offtopic) dík ;)
dřive octa 81kw,pak 307 hdi a už zase vw-touran-konečne!!!turan prodan,nyni vw passat 3C,2007,BKP,octa combi ASV 2004,octa II-BJB-2005, yamaha Fazer FZ6,VW golf 5 variant BLS 2009,golf VI 2,0tdi,gilera nexus 500,ktm exc 450,octa III 2,0tdi...
karasek
Přispěvovatel

Příspěvek od karasek »

A to máš přidávanej centrál?nebo origo?zkus ty kliče dát do spinačky pokud je to dobře zapojeny tak by se to nemělo zamčit,mám to taky, mám centrál na vystřelováku a to dělá to samé jak tobě pokud ho nedám do spinačy,pak mam ještě centrál s alarmem a to je v pohodě nic se samo nezamče
sliva
Přispěvovatel

Příspěvek od sliva »

karasek píše:A to máš přidávanej centrál?nebo origo?zkus ty kliče dát do spinačky pokud je to dobře zapojeny tak by se to nemělo zamčit,mám to taky, mám centrál na vystřelováku a to dělá to samé jak tobě pokud ho nedám do spinačy,pak mam ještě centrál s alarmem a to je v pohodě nic se samo nezamče
jo je to origo (hm) takže myslíš že to je takhle v pořadku,že to mají udělany schvalně :? :? pravě že zapomínam si ho nechat u sebe a dam si ho do auta a on se tam zamkne (wallbash) (wallbash)
dřive octa 81kw,pak 307 hdi a už zase vw-touran-konečne!!!turan prodan,nyni vw passat 3C,2007,BKP,octa combi ASV 2004,octa II-BJB-2005, yamaha Fazer FZ6,VW golf 5 variant BLS 2009,golf VI 2,0tdi,gilera nexus 500,ktm exc 450,octa III 2,0tdi...
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

jo je to schválně když by se ti to zmáčklo v kapse a neotevřeš do 30s dveře tak se to automaticky samo zamkne, bud spínač ve dveřích který otevřeš a nebo ŘJ comfortu
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Mně to dělá taky, kontaktoval jsem výrobce a je to "automatické uzamčení při nenastoupení". Prý se to dá vypnout, ale musí se otevřít jednotka DO a nechce se mi to dolovat z pod přístrojovky, tak si dávám bacha, abych klíče nenechal uvnitř.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
mira
Přispěvovatel

Příspěvek od mira »

origos: to co popisujes je normalni funkce. odemknes, nenalezes, tak se to zamkne. v poradku.

ale slivovi se to automaticky zamyka i pokud ty dvere otevre a zavre (=nastoupi) coz je spatne.

jak pise mvolesko, mikrospinac v zamku anebo jednotka komfortu
sliva
Přispěvovatel

Příspěvek od sliva »

origoš píše:Mně to dělá taky, kontaktoval jsem výrobce a je to "automatické uzamčení při nenastoupení". Prý se to dá vypnout, ale musí se otevřít jednotka DO a nechce se mi to dolovat z pod přístrojovky, tak si dávám bacha, abych klíče nenechal uvnitř.
to ano ja ty dveře otevřu a pak vlastně zavřu (hm) a když jsem venku tak se to zamkne a klíče mam uvnitř (wallbash) tak je to chyba nebo ne :? :?
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

No chyba by to být měla, protože se to má samo zamknout jen tehdy, když neotevřeš žádné dveře, ale pokud dveře otevřeš, tak by se ti to samo zamknout nikdy nemělo, tak jsem to alespoň odzkoušel na svém autě. Jé možné že je to nějaké nadstandartní funkce, která to zamyká vždycky po 30 sek.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Já přidedu, vyndám klíčky, vylezu a jdu vyndat věci z kufru a najednou cvak a zamkne se to. Když to má klíčky v zapalování ve vypnuté poloze, tak to neudělá. Někde prostě soudruzi udělali chybu. Neřeším to, ale nesmím je nechat uvnitř.

www.mosaznevyrobky.cz
SLAMAK
Přispěvovatel

Příspěvek od SLAMAK »

jestli mas jablotron a chces aby se to nezamklo kdyz otevres predni dvere tak zapoj bilej drat na dverni kontakt . pokud to chces odstranit tak ho napoj na kostru .
SLAMAK a jeho PASIK B4 1.9 TDI+CHIP
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Jablotron mám, ale je to zapikolovaný pod přístrojovkou, a moc se mi tam nechce lézt. Pokud by ten bílej drát vedl k dveřnímu spínači, tak asi ano. Koukal jsem, že na dveřích jsou spínače dva. Jeden na předním sloupku a druhý na zadním. Na obou předních dveřích. Jinak se to zamyká, když jsou zavřený dveře. Tak jak na to?

www.mosaznevyrobky.cz
SLAMAK
Přispěvovatel

Příspěvek od SLAMAK »

jakou maj barvu ?
SLAMAK
Přispěvovatel

Příspěvek od SLAMAK »

ten bilej se zapojuje na spinac osvetleni auta .
Fox-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Fox-CZ »

ME TO DELALO TAKY,KDYZ BYL VADNEJ DVERNI SPINAC,TAKZE JEDNOTKA NEVEDELA,ZE JSEM OTEVREL DVERE A PO 30 S ZNOVA ZAMKLA,PO OPRAVE VSE OK.
Passat 2002 TDI96KW
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Tak mi to nedalo a vymontoval jsem ten spínač na předném sloupku. Byl takovej okyslej, předpokládám, že nevedl. Tak jsem to vyhodil a drát ukostřil. Zatím se to nezamklo, tak je to na dobré cestě. Ten spínač tam byl přidanej, díra okousaná od tupého vrtáku, no hnus.

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“