Jak proboha nabastlit 130hp turbo na 66kW?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tantal
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Jak proboha nabastlit 130hp turbo na 66kW?

Příspěvek od tantal »

Měl bych dotaz všude tu vídám jak mají lidi nabastlený turbo ze 130hp motorů na 66kW. Nějak mi nejde do hlavy jak proboha na motor který neumí pracovat s turbem s variabilní geometrií lopatek turbo co variabilní geometrii lopatek má. Jak to děláte? To doděláváte komplet celé ovládání?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

u ALH neřešíš nic a u motorů s obtokovým turbem si musíš nechat změnit průběh regulace v jednotce
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

Huml píše:u ALH neřešíš nic a u motorů s obtokovým turbem si musíš nechat změnit průběh regulace v jednotce
to neni tak uplne pravda :), znam par pripadu co spokojene fungujou s jednotkou AGR a funguje regulace bezproblemu akorad se musej predelat ventily a hadicky, ale samozdrejme idealni je odladit soft a vyuzit turba (pridat naftu a tlak)
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jo, já to viděl taky, ale většinou to nefunguje uplně tak jak má, ale jinak to samozdřejmě pojede
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

já to taky bastlil vše možně,ale odladění softu je prostě nejlepší a hlavně pokud budeš chtít čipovat můžeš to nejdřív pořešit hardwerově a pak to dát odladit
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

tomáš karbus píše:já to taky bastlil vše možně,ale odladění softu je prostě nejlepší a hlavně pokud budeš chtít čipovat můžeš to nejdřív pořešit hardwerově a pak to dát odladit
viz :D http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11660
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“