alu kola - názor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to jsem neveděl ze homologace musi byt na celni strane, mam origo a poradne jsem se ani nedival.
myslim si ze kdyz nebudes vylozene porusovat predpisy a nezadavat zaminku, tak po tobe chtit velky TP nebudou
nicmene povine se snad musi vozit zelena karta a malej TP, o velkym jsem za dvacet let jezdeni neslysel a nikdy nikdo nechtel
jedine je opravdu ta dopravni nehoda, to je to nad cim premyslim...
myslim si ze kdyz nebudes vylozene porusovat predpisy a nezadavat zaminku, tak po tobe chtit velky TP nebudou
nicmene povine se snad musi vozit zelena karta a malej TP, o velkym jsem za dvacet let jezdeni neslysel a nikdy nikdo nechtel
jedine je opravdu ta dopravni nehoda, to je to nad cim premyslim...
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
-
- Aktivista
[quote="nogis"]
a velkej TP s sebou určitě nevozit. co potřebují si zjistí tak jako tak
ono najde se fízl zmrd, u nás takový je sešroubovaný po pádech na motorce a v autě ho není vidět, začerněné skla,
ale po ostatních jede, pokud si sním kámoš sejme tě ten co sedí vedle a docela krutě,
je to fízl který po těchto věcech jede, ono je to i celorepublikově známé že múžeš jezdit kde chceš až přijedeš do strážnice budeš mít problém , já jsem po pár lekcích tak vylepený že když vidím nápis pomáhat a chránit stáhnu se na sví pozemky nebo jedu kanálem

ono najde se fízl zmrd, u nás takový je sešroubovaný po pádech na motorce a v autě ho není vidět, začerněné skla,
ale po ostatních jede, pokud si sním kámoš sejme tě ten co sedí vedle a docela krutě,
je to fízl který po těchto věcech jede, ono je to i celorepublikově známé že múžeš jezdit kde chceš až přijedeš do strážnice budeš mít problém , já jsem po pár lekcích tak vylepený že když vidím nápis pomáhat a chránit stáhnu se na sví pozemky nebo jedu kanálem

-
- Aktivista
no už taky je lepší být batákovým potapěčem, jezdí jsem plavební správa když nafoukáš pět tisíc flastr, kontrolujou hasičák, kotvu, jde co,Slavkov píše:Já to říkám pořád, že do Strážnice se dá jezdit jenom na Baťákslovacek.milos píše:... nebo jedu kanálem
jak jsem dával pivka v přístavu už jen kofolu

[quote="slovacek.milos"][quote="nogis"]
Milosu nemysiš snad pana krize?
Milosu nemysiš snad pana krize?