Je to mehane rok 2005 1.5 dci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.válec. kamarád se mi přiznal že tomu dával na frak,..a prý se protočily šály(promintě za ty nespisovné názvy) ,..děkuju za odpovědi,..předpokládám vyndat i s převodovkou?BoB12 píše:Tak jak píše bepa, už jsem to dělal. Mimochodem ojnice na 2 nebo 3 válci?bepa píše:Vsechno dolu čelo s chladicema a svetlama ven alespon na espace a to bude stjny
takhle,nebyl to vrakáč jako se zdá,..ale vystavili nám danový doklad a záruku 3 měsíce, postříkali hlavní díly barvou, at to nemůžeš vyměnit a donest jim to rozbité:-) taksnad to bude v pohodějericho-3 píše:Trošku mi to nejde do hlavy, oni vám prodali motor bez rozv. řemene? A jak víš, že v něm zbyla komprese?
děkuji,..jinak zjištovat kompresní zdvih a atd nemusím? a taky ale musím zaaretovat čerpadlo,ne? vždyt je na něm nějaký snímač,tak určitě musí mít svoji polohuMarek001 píše:Na vačkovom kolečku je diera, trochu je ju aj vidno na tej fotke. Tak tam strčíč vrták (sa mi zdá 8mm) a nastavíš ju tak aby ti ten vrták pasoval až do aretačného otvoru v hlave. No a potom pri zotrváku spredu je ďalšia diera (musíš vymontovať záslepku), tam zas vrtákom zaaretuješ kľuku a máš vybavené.