snažím se fotit :D

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

shakal
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shakal »

Máme nové stránky, zvu vás na prohlídku :-)

http:/vlkfoto.cz
fotím svatby, cokoliv jiného

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Fotky pěkné, styl super ale stránky z mojeho pohledu na nic....

Jednak různě věci při najetí myši uskakují např. text u kontaktu ale to by mi až tak nevadilo..... to je mi dokonce celkem jedno....

Co mě nejvíc štve, a to mě štve i u lidí tady na fóru, je že když něco chtějí nebo nabízejí tak nenapíšou z kama jsou... kontakty na stránce jen s telefonem a emailem mě vždycky naštvou tak, že bych s nimi nic neřešil.

Já z takových stránek odcházím protože nebudu vždycky někomu psát jak debil z kama je a nebo pátrat jinde. Hold každý člověk si neumí zjistit, že jsi z ulice M.926 z U.H...

To chce doplnit, přicházíš tak o kšeft. Nehledě na to, že pokud někdo bude hledat ve vyhledávači: "fotograf_U.H." tak tě nikdy nikdo nenajde. Přidej na stránky oblasti ve kterých děláš i kvůli vyhledávačům.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Nechybí tam LP spodek kola?
shakal píše:Obrázek

...tak sem si náhodou vzpomněl ..jedna z mojich oblíbených fotek :-)
Tel:776005385 Nový Bor
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Fakt to vypadá divně :roll:
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Fotky moc pěkné ;) Taky bych někdy rád uměl takhle fotit. Sám jsem do focení nedáno dost spadl, ale zatím jsem pořád jenom amatér. Nicméně už jsem se aspoň odhodlal pořídit si vlastní "vercajk" a s tím se postupně učím :) Kdyby byl zájem, pár vzorkových fotek sem hodit můžu ;)

Co používáte vy jestli se můžu zeptat? ;)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

titan0306 píše:Nechybí tam LP spodek kola?

...asi to má na heveru ked menil kolo kuli defektu :roll:
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
shakal
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shakal »

Nic tě štvát nemusí ,nemusíš nic psát jak debil a nemyslím si, že přicházím o kšeft. Stačí si přečíst větu, že fotíme po celé ČR. Hodně lidí hledá fotografa hlavně podle místa a to je škoda. Jezdíme fotit do Prahy i dál, určitě bych nechtěl fotit jen v Hradišti :-).
Jinak stránky jsou pořád ve vývoji a pořád se mění. Taky ještě nejsu úplně spokojený. A moc díky za pochvalu fotek
blacklight píše:Fotky pěkné, styl super ale stránky z mojeho pohledu na nic....

Jednak různě věci při najetí myši uskakují např. text u kontaktu ale to by mi až tak nevadilo..... to je mi dokonce celkem jedno....

Co mě nejvíc štve, a to mě štve i u lidí tady na fóru, je že když něco chtějí nebo nabízejí tak nenapíšou z kama jsou... kontakty na stránce jen s telefonem a emailem mě vždycky naštvou tak, že bych s nimi nic neřešil.

Já z takových stránek odcházím protože nebudu vždycky někomu psát jak debil z kama je a nebo pátrat jinde. Hold každý člověk si neumí zjistit, že jsi z ulice M.926 z U.H...

To chce doplnit, přicházíš tak o kšeft. Nehledě na to, že pokud někdo bude hledat ve vyhledávači: "fotograf_U.H." tak tě nikdy nikdo nenajde. Přidej na stránky oblasti ve kterých děláš i kvůli vyhledávačům.

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
shakal
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shakal »

Je zajímavé, že někdo něco napíše a ostaní se toho začnou chytat :-). Je to focené širokým ohniskem zblízka, takže se auto jakoby trošku natáhlo. Kolo jsem neměmnil ani neretušoval :-).
ROMEK píše:
titan0306 píše:Nechybí tam LP spodek kola?

...asi to má na heveru ked menil kolo kuli defektu :roll:

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Hlavne spravne dle zakona pokud jde o podnikani (osvc, s.r.o. atd.) tak musi byt udana adresa, ICO, DICO, tohle me taky vzdycky dost rozladi.

Kazdej zkousi HDRka ale uz je toho az moc, auto vypada fakt divne, jestli jsi to fotil rybim okem a pak roztahnul, tak to zrovna v tomhle pripadu dle me vubec umelecky nepusobi.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Pěkný :-D , fotkám se nijak nevěnuji ale líbí se mi to.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

hmm, jako jo, ale na mě je to už moc "umělá hmota" 8)
GIV Variant TDi ???kW
Nessa
Nováček

Příspěvek od Nessa »

jééé tohle je povedená fotka.... tak až tak dobrá zas nejsem. Mimochodem nevíte kde by se dalo kvalitně vytisknout pár foto knih nějakým ofsetem. Ráda bych se pochlubila u kamarádů....
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Nessa píše:jééé tohle je povedená fotka.... tak až tak dobrá zas nejsem. Mimochodem nevíte kde by se dalo kvalitně vytisknout pár foto knih nějakým ofsetem. Ráda bych se pochlubila u kamarádů....
Ofset :o, to není na pár knih, to se opravdu nerentuje...

... na pár fotoknih je použitelný kdekterý digitální fotolab, kde si můžeš být u toho a obsluha může ovlivnit nastavení, zejména vypnout automatické "vylepšovače". Jde o to vychytat vhodný barevný profil, případně gamu a aperturu na danou mašinu a použitý papír, aby si donesla své připravené fotky a mašina do toho již nezasahovala nad nutný technologický rámec.
V Brně se dalo dobře domluvit např. dole ve Vaňkovce (mašina na místě) + uměli i klasický kinofilm a pozitivy (diáky). Slečna byla zkušená fotografka a přesně věděla, co chceš a i svými zkušenostmi pomohla s nastavením "profilů úprav". Nebyl problém ani s důvěrnými fotografiemi... prostě jistota, že neskončí někde na netu apod. Nevím jak nyní, cca 2 roky zpět to fungovalo skvěle...
Kdysi to šlo i zásilkově u HappyFoto apod., v objednávce se zvolilo bez úprav . Jsem si poslal "testovací sadu" - pár fotek vždy v několika nastaveních (zejména fotky citlivé na půltóny, stíny a něco trochu přeexponovaného) následně vybral nejlepší profily pro nastavení a poslal zakázku... bezproblémově to fungovalo... zda mají všechny mašiny stejné, stejně nastavené nebo jsem měl štestí, to nevím :D... a v akci naprosto bezkonkurenční poměr cena/kvalita...
GIV Variant TDi ???kW
Nessa
Nováček

Příspěvek od Nessa »

@Slavkov

Já jsem spíš myslela tak 100 kusů něčeho jako je časopis, jenom s tvrdším papírem. Nejsem perfektní fotografka ale kamarádům a rodině se to celkem líbí a tak bych je ráda potěšila. Našla jsem třeba tuhle tiskárnu časopisů ( http://print24.com/cz/ ). No moje podezřívaví já má pochybnosti. Proto bych ráda věděla o nějakých jiných se kterýma už možná máš zkušenosti. Nikdy jsem nic podobné nedělala.
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Jsem tam viděl nějaký fotky z Litovle?
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“