http:/vlkfoto.cz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
blacklight píše:Fotky pěkné, styl super ale stránky z mojeho pohledu na nic....
Jednak různě věci při najetí myši uskakují např. text u kontaktu ale to by mi až tak nevadilo..... to je mi dokonce celkem jedno....
Co mě nejvíc štve, a to mě štve i u lidí tady na fóru, je že když něco chtějí nebo nabízejí tak nenapíšou z kama jsou... kontakty na stránce jen s telefonem a emailem mě vždycky naštvou tak, že bych s nimi nic neřešil.
Já z takových stránek odcházím protože nebudu vždycky někomu psát jak debil z kama je a nebo pátrat jinde. Hold každý člověk si neumí zjistit, že jsi z ulice M.926 z U.H...
To chce doplnit, přicházíš tak o kšeft. Nehledě na to, že pokud někdo bude hledat ve vyhledávači: "fotograf_U.H." tak tě nikdy nikdo nenajde. Přidej na stránky oblasti ve kterých děláš i kvůli vyhledávačům.
ROMEK píše:...asi to má na heveru ked menil kolo kuli defektutitan0306 píše:Nechybí tam LP spodek kola?
shakal píše:
...tak sem si náhodou vzpomněl ..jedna z mojich oblíbených fotek
OfsetNessa píše:jééé tohle je povedená fotka.... tak až tak dobrá zas nejsem. Mimochodem nevíte kde by se dalo kvalitně vytisknout pár foto knih nějakým ofsetem. Ráda bych se pochlubila u kamarádů....