co dřív: trysky nebo turbo ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jasně ale jestli je to čipovaný tak jediná možnost jak do motoru dostat více výkonu je prodloužit dobu vstřiku, což je fajn se sériovejma vstřikama (i když někdy ani s těma to není fajn) ale s velkejma vstřikama to může být docela záser. Ani ne v těch vstřikách ale v tom že nikdo neví co ti vlastně provedli s ECU a co je tam za program. Tam se to může docela dost pokazit. Jinak já mám také původně 66kW, dnes s Race 520, vystrčenej IC, zkrácený trubky s větším průměrem a KN filtr a docela to utíká i se sériovým chipem.kave66 píše:myslíš že by to nemusel vydžet jo, ale na druhoustranu je tady vcelku dost lidí co maj na 66 spritny746 a prej pohoda
Jen bych předně doporučil investovat do gum podvozku a brzd ... to je záser většiny sériových aut ... ale to je na dlouho.

Něco konkrétního nebo prostě další bezejmená poznámka? Pokud vím kave66 se tu ptal po tryskách a případném problému s upravnou ECU. Odpověděl jsem mu k tématu ... co se ti na tom nezdá?Dukes píše:tantal píše:Něco konkrétního nebo prostě celkově nechápeš o co jde.Venca píše:Tantal : Mas v tom bezva gulas, procti si prosim napred forum nez zacnes
davat rozumyDěláš si srandu tantale??

Venca ti to řekl správně.Pročti si forum a pak začni dávat rozumy a nepiš tu blbosti.tantal píše:Něco konkrétního nebo prostě další bezejmená poznámka? Pokud vím kave66 se tu ptal po tryskách a případném problému s upravnou ECU. Odpověděl jsem mu k tématu ... co se ti na tom nezdá?Dukes píše:tantal píše: Něco konkrétního nebo prostě celkově nechápeš o co jde.Děláš si srandu tantale??
Jestli máš nějaký připomínky ,tak přes SZ.

Hele ujasněme si to ... kave66 se tu dotazoval na vstřiky a upravenou ECU. Odpověděl jsem mu a on mě také. Připadá mi to tak že kave66 to tu založil aby se něco dozvěděl a já mu odpověděl podle toho co vím. Pak jsi se tu vyloupnul a zkonstatoval že jaksi rada nahovno.Dukes píše:...

trysky jsou namontovaný,už je na nich najeto cca4500km, pocity jsou supr spotřeba se nějak razantně nezvýšila, ale za to výkon je znatelný voproti čipu se jedná o ůplně jinej pocit z jízdy teda aspoň pro mě, u čipu jsme znatelně pociťoval tah turba taky dost kouřilo, u trysek je znatelná síla motoru odnizkejch až po vyšší otáčky, výkonově bych to sovnal s lepším čipem, nemusim teď tolik řaďit.
Naposledy upravil(a) kave66 dne 30 čer 2007, 00:54, celkem upraveno 1 x.