Ake turbo na 250HP?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
@MatusTDI: Nic proti, ale to sa tu akoze chvalis cudzim perim ci ako? Ta Ibiza predsa bolo Brana Farkasa, co viem
Takisto myslim ze ten projekt je na tomto fore dostatocne znamy....
Pokial je to ta "aplikacia" 2260 hybridu co myslim, tak to bolo tusim v housingoch z 1856, nie z povodneho AFN turba

Pokial je to ta "aplikacia" 2260 hybridu co myslim, tak to bolo tusim v housingoch z 1856, nie z povodneho AFN turba

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
nechvalim sa auticko bolo farkyho,chalana zaujma nastup tohto turba preto mu to ponukam lebo doteraz mu tu nikto nic realne nepovedal
preto som napisal set-up to je cele...aaa stym turbom co si to pamatas ty to malo 217 koni nie ? chalanovi co to ma teraz to odislo a ma tam hybrida GTB2260VK od SBturbo

Naposledy upravil(a) MatusTDI dne 16 dub 2013, 14:05, celkem upraveno 1 x.
Coupe Gtec2 360PS@98oct
CBR 600 RR
CBR 600 RR
- gabo00000
- Aktivista
Odpovědi: 0
nema niekto nejake foto alebo info ako s takym velkym turbo do audi? hlavne mi nejde do hlavy kde dam vzduchovy filter...neviete ako sa to riesi?
okrem toho by som este potreboval poradit aky spodok motoru na rotacku tak aby to pasovalo do audi...teda pozdlzne ulozenie....bude pasovat iba 96kw? aky kod motora mam vyhladavat? dakujem
okrem toho by som este potreboval poradit aky spodok motoru na rotacku tak aby to pasovalo do audi...teda pozdlzne ulozenie....bude pasovat iba 96kw? aky kod motora mam vyhladavat? dakujem
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
co trepes ta ibiza od farkasa z 237 ps ma stale to iste turbo akurat ma len 206 ps.MatusTDI píše:nechvalim sa auticko bolo farkyho,chalana zaujma nastup tohto turba preto mu to ponukam lebo doteraz mu tu nikto nic realne nepovedalpreto som napisal set-up to je cele...aaa stym turbom co si to pamatas ty to malo 217 koni nie ? chalanovi co to ma teraz to odislo a ma tam hybrida GTB2260VK od SBturbo