odpoledne zkusim a dam vedet, dikFandaTDI píše:aha, tak v tom případku 1423

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ok jeste zkusim, pri zadani kodu nemusim nic drzet ne? potvrdim jen pak kod pravou sipkou pod tim CC, treba to delam spatneFandaTDI píše:300,- neni ještě tak hrozný, ale jedině se zárukou funkčnosti ...
jestli se s obsahem paměti nic nedělalo, měl by to bejt na 99% ten 1423 (pro "3,5místný zadávání", ... pro jiný automobilky jsou ještě nějaký další možnosti, ale to nemá smysl tady řešit) ...
jo a váha si spíš dělal dělal pr*el, tos ani zkoušet nemusel
Vážně?? Hele, já ti ho odblokuju a ještě ti 1 000Kč zaplatím, bereš?citronada píše:tak na fordovi je mozny vsechno, jinak ani jeden kod znovu nefungoval, ve vw mi rekli ze chtej 300 se zblazniliHanZ píše:Jo, to víš že jo, někde to jde, někde bys ses nedočkal ani za 5 let...viz třebas locked13
ne tak prijde mi to nesmysl, ze tam neco natuka do pocitace vyjede mu kod, a chce za to 300? nerikam, ze to je drahy, ale ze za odvedenou "praci" kterou vynalozi si rict 300? to bych se stydel si takove penize rict. Nereknu kdybych to dal pr. tobe tak ti tech 300 dam s radosti, protoze nejakou praci na tom vykonas, a nebude ti to trvat 5minut.HanZ píše:Vážně?? Hele, já ti ho odblokuju a ještě ti 1 000Kč zaplatím, bereš?citronada píše:tak na fordovi je mozny vsechno, jinak ani jeden kod znovu nefungoval, ve vw mi rekli ze chtej 300 se zblazniliHanZ píše:Jo, to víš že jo, někde to jde, někde bys ses nedočkal ani za 5 let...viz třebas locked13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()