zjisteni kodu radia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a pak se div že je ekonomika v prdeli lidi nechtěj pustit chlup sami toho taky moc nevytvoří a pak týden čekaj až bude něco radši zadara než za pár korun...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
300 dneska nic neni, ale zalezi jakou praci pri tom vykonas, pr: prijedes autem na diagnostiku, frajer ti za 5min vycte pamet zavad, smaze chyby das mu 300 a jedes pryc, tady mi to prijde uplne trapny si rict takovy penize za takovou praci, pak prijedes jinam kde poradne budou diagnostikovat, akcni cleny atd..tak tam 300 uplne beru a nereknu ani slovo. Proto nechci dat z principu ve VW 300, radsi dam 300 nekomu kdo to vycte z eeprom pameti. Samozrejme casove VW me vyjde 100x lip mam to hned, ale budu nasranej ze na me vydelali. Ale stejnak tam pojedu jina moznost mi nezbyde. Snad si me pochopil, neni to tak ze bych se bal pustit nakou kacku 

- Vaša
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
sice nedělám diag za 300 ale:
počítáš i nákup diag. a pod. ?
mě třeba jen VCDS přišlo na 7t, noťas v ketrým to mám je použitej za 4t. a abys mohl klepat na vrata od dílny musím měsíčně platit nějakej nájem a pak tu mám nějaký to sociální a zdravotní
a to bych chtěl i živit rodinu
kdybych měl být živej jen z diag nevydělám ani na žrádlo
počítáš i nákup diag. a pod. ?
mě třeba jen VCDS přišlo na 7t, noťas v ketrým to mám je použitej za 4t. a abys mohl klepat na vrata od dílny musím měsíčně platit nějakej nájem a pak tu mám nějaký to sociální a zdravotní
a to bych chtěl i živit rodinu
kdybych měl být živej jen z diag nevydělám ani na žrádlo
OOOO A4 Avant Quattro 125kW ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
jasny to chapu, delas sam na sebe, a uz jen proto abys mel dobry jmeno, tak praci neodflaknes, coz je pro tebe dost dulezity jestli delas sam, ale treba v autorizovanym servise by se meli stydet za ceny ktery si rikaj, jeste kdyz jsem nemel diag na fiat concern, tak jsem jel s kamosovou alfou na diag, a za nakejch 7-10 min si rek 500kc jen za vycteni pamet zavad a smazani, kdyz beru pripojeni KTS, navazani komunikace s autem, vycteni zavad, smazani, tak to trvalo zhruba 3min. Mechanikovi jsem rekl ze se zblaznil a 500 mu nedam, dal jsem mu 200 a odjel, kazdopadne ale lidi co se v tom nevyznaj, tak jenom na diag se na nich da vydelat slusnej balik, pokud diagnostikuju zpusobem, vycteni a smazani zavad.
- Vaša
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jenže ofiko servis nemůže používat klon od číňana za pár šušňů, ale musí mít ofiko většinou přímo doporučené značkou pod kterou jsou a zrovna zmiňované KTS stojí hrubo přes 50t + každej rok aktualizace a to že je to značka např. fiat neznamená že v ve Fiatu v Itálii mají nějaké konto aby platily nájem nebo uklízečku někde v ČR, nebo myslíš že jo ?
a z čeho myslíš že se takový servis postaví a vybaví ? z dárků od Santa Klause určitě ne
a z čeho myslíš že se takový servis postaví a vybaví ? z dárků od Santa Klause určitě ne
OOOO A4 Avant Quattro 125kW ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
a ty myslíš že značkový servisy rostou jako tráva po dešti? a že lidi co tam dělaj tam choděj aby se nenudily doma prober se... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
a o cenách nářadí nebo diagnostiky nemluvě bez toho můžeš dneska tak motat housky..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower