skurvena octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mirslav
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od mirslav »

:-) je dobre ze sa to jebe len kolo baraku a nie nekde na dovci to by us neexistovala roskopal by ju. us som vrazil do nej 40 litrov a co s nu us ju nepredam ani za to co som do nej vrazil :x us sa nebude snat jebat (hm)
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

joo to znam moc dobre. vzdycky koupim narvu penize a a prodam za tretinu ceny nakupu. ja uz prdim na investice budu jezdit dokud se neco nepodela. lit jen naftu.sem zjistil, ze mi borec lhal do ksichtu,ze jsou vymene loziska,cepy rizeni,geoska a tuna dalsiho a vysledek byl,ze to bylo bouchel na kolo a vymeneny jen vse na jedne strane nejvetsi vrchol je jeden tlumic. lozisko pochopim da se to zkousnout,ale tlumic? to uz je vrchol. bohuze to neni jedina vec.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

mirslav píše::-) je dobre ze sa to jebe len kolo baraku a nie nekde na dovci to by us neexistovala roskopal by ju. us som vrazil do nej 40 litrov a co s nu us ju nepredam ani za to co som do nej vrazil :x us sa nebude snat jebat (hm)
K výmene spojky ja som menil dvojhmotu za jednohmotu a tá sa rozpadla po 30tis. km . Keď som kupoval novú , tak som zistil , že tá zničená je šunt zabalený o origo krabici a na originál sa ani nepodobá .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Luke10
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke10 »

senioring1 píše:
mirslav píše::-) je dobre ze sa to jebe len kolo baraku a nie nekde na dovci to by us neexistovala roskopal by ju. us som vrazil do nej 40 litrov a co s nu us ju nepredam ani za to co som do nej vrazil :x us sa nebude snat jebat (hm)
K výmene spojky ja som menil dvojhmotu za jednohmotu a tá sa rozpadla po 30tis. km . Keď som kupoval novú , tak som zistil , že tá zničená je šunt zabalený o origo krabici a na originál sa ani nepodobá .
Hm a kde jsi to kupoval? Nekde v kamenem krame nebo na netu u koho ?
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

to LUKE10 : Spojka komplet jednohmota kupovaná na NETE od firmy z Oravy . Zrejme dovoz z Poľska . Značka QH
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
carlosdm
Přispěvovatel

Příspěvek od carlosdm »

No a tak když se bavíte na tom kdo koupil jak,tak jsem obhlížel auta a taky bazary nic moc až v zkurveném Automonu Olomouc jsem naletěl,že prý 220000km Octavia 1,9tdi,velké hnědé ho...no,minimálně 450000km a víc,ještě blbec jsem jim naletěl že se mrdá převodovka a ono hovno že si to po výměně sedne,těžko Anežko,ono to kurva bylo ložisko,ložiska v kolech v předu.A hromada dalších věcí.Jo zmrdi žijou a ještě se dušovali jak to je super a jak to auto znají, a měl to být kamarád co má servis.no a tak to bývá,zatím mě to stálo 20000kč,ale jinak bych se musel dorvat smíchy nad svou blbostí. No a perlička na závěr,dělali tam Octu combi a byl to taxík a sami řekli že motor má okolo 900000km a je prý super, jenže to už bylo po všech převodech a penězích. takže pozor na Automon Olomouc .Carlos
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Na tom je nejhorší, že to byl známý..Kolikrát to bývají nejhorší svíně..Já zjistit, že to auto měl v ruce nějaký taxikář nebo to bylo osobní auto dovozce aut, utíkám pryč rovnou na kořalku... :(
nepropadat panice...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Já kupuju maximálně auta od lidí nebo firem co delší dobu servisuju, mám tak přehled co a jak kdy bylo nebo nebylo.

Ale jet tady v ČR na inzerát nebo do bazaru pro vůz to ani omylem...
carlosdm
Přispěvovatel

Příspěvek od carlosdm »

jenže to nezjistíš tak snadno,je to přepálené přes někoho 2x a ještě duplikát a nebo jako ztracený a veříš známému,když jsem viděl jak dělají v Automonu opravy,tak jsem nechápal co to je za lidi,prostě mazec.dávali do převodovky starý olej co tam byl původní a účtovali nový, nechápal jsem a to že to byl známý,jo to máš pravdu,ale člověk se aspon poučí,víc by mě mrzelo kdyby to stálo 200000kč a tohle zjistil,tak jsem měnil během dvou měsíců čerpadlo a další sračky a když bych šel do sporu tak byl pouze zprostředkovatel a bylo to psaný na nějakého šílence bez práce,co na to nevypadal. No člověk se učí za pochodu.Carlos
mirslav
Sběrač informací

Příspěvek od mirslav »

nakonec dobra sprava od mechosa spojka je v pohode vykrutil sa jeden zo srobkov co drzi pritlacak a spadol do spojky :? ties kurevska nahoda ale co aspon ze sa nemeni aj spojka :-)
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

Tomas.cz píše:Já kupuju maximálně auta od lidí nebo firem co delší dobu servisuju, mám tak přehled co a jak kdy bylo nebo nebylo.

Ale jet tady v ČR na inzerát nebo do bazaru pro vůz to ani omylem...
od firem souhlasim od lidi uz taky ne naletel sem uz tak na 3 svine. co lidi dokazou nakecat a zakryt to je vrchol.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“