Prezitok doby,ze ropak musi mat velky najezd.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
to ano určitě je takových lidí hodně co mají ropáka od novoty a mají málo najeto,ale já se bavím o tom co se dá koupit na každém rohu..Kolega z práce má taky octu po tchánovi (66kw agr r.98 ) a má tam 110.tis.Takové auto tip top-to nebylo nikdy na dešti ani v soli(na prodej-budeš těžko hledat)to většinou zůstává v rodině..alfik píše:Neviem preco by nemohol mat. Osobne poznam par ludi,ktory maju ropaka od novoty a najezd cca 8-12 tis rocne. Proste maju sluzobak a svoje auto vyuzivaju len na rodinne akcie.
Prezitok doby,ze ropak musi mat velky najezd.
taky sdílím tvůj názoryardarytarda píše:nechápu proč by mělo na stk někoho zajímat číslo na tachometru.Je to pořád jen číslo a nepodstatný údaj...Jsou auta co mají 80.tisíc a jsou na odpis a auta co mají 600.tisíc a jsou v pop stavu...Je zbytečné řešit nějaký čísla na budíku pro slabomyslných..To je můj názor
Musím se přidat se svými zkušenostmi. Před časem mě zaujalo, že když se podívám na dlouhodobou průměrku, je tam vždy něco kolem 50 km/h.seatjiritoledo píše:Dnes měřena fabia rs a ma napočitanych 1585 hodin a ma najeto 71 xxx. takze to sedidiky za radu (slovacek.milos )
Kód: Vybrat vše
http://tkcheck.assecosolutions.sk/ovoz/home.htm