huci 5 kvalt (6 rychl prevodovka)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
huci 5 kvalt (6 rychl prevodovka)
Zdravim
na Leone 1.9tdi 2003 ARL 6 rychl prevodovka huci 5 kvalt pri ubratom plyne, ked je v zabere nic nepocut. Nejake rady co konkretne by to mohlo robit?
Diky
na Leone 1.9tdi 2003 ARL 6 rychl prevodovka huci 5 kvalt pri ubratom plyne, ked je v zabere nic nepocut. Nejake rady co konkretne by to mohlo robit?
Diky
nogis: Díky za odkaz na web mistra Sixty, zase jsem se trochu vzdělal.
Propaguje tam názor (a i jinde na netu), že je lepší do převodovky při výměně natlačit množství dané výrobcem a neorientovat se podle vytékání bočním "nápušťákem". Nedávno jsem shodou okolností olej měnil a zbylo mi oleje cca 0,3l. Je na vrchu převodovky něco k vyšroubování, kudy by se zbytek dal nalít? Nerad bych si to omylem nalil na spojku
. Mám 1,9 TDI AFN, takže pětikvalt, ale nechtěl jsem zbytečně zakládat další téma.
Propaguje tam názor (a i jinde na netu), že je lepší do převodovky při výměně natlačit množství dané výrobcem a neorientovat se podle vytékání bočním "nápušťákem". Nedávno jsem shodou okolností olej měnil a zbylo mi oleje cca 0,3l. Je na vrchu převodovky něco k vyšroubování, kudy by se zbytek dal nalít? Nerad bych si to omylem nalil na spojku

Je, ale podle toho odkud jsesrosta.rs píše:Hojky mám podobný problém, hučí mi převodovka na 5° i na 6° při "lechtání" plynu když přidám nebo uberu plyn tak to přestane předpokládám že je to to ložisko v obalu, je někdo levnější než Sixta?
Díky

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
a někdy taky jen 0,75l celá náplň a všechno modrý jak tam bylo teplo...jericho-3 píše:Je to fakt, většinou i u jiných výrobců, když člověk otevře skříň poprvé od továrny, je tam toho víc, z kontrolniho šroubu jde ven olej až dost.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!