co prida dvanactka hlava v cerpadle :)

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
krysa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

co prida dvanactka hlava v cerpadle :)

Příspěvek od krysa »

:) jen ji tam budu davat a sem zvedavej co mi to polepsi asi hlavne zase spotrebu ale to neva je to furt nafta ;) lepsi nez benzin a schani se docela levne :-D
AUDI 4 S-line Tdi strejda Ríša
315 Ps DIESELPOWER :-)
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: co prida dvanactka hlava v cerpadle :)

Příspěvek od Stingray »

krysa píše::) jen ji tam budu davat a sem zvedavej co mi to polepsi asi hlavne zase spotrebu ale to neva je to furt nafta ;) lepsi nez benzin a schani se docela levne :-D
Hlava 12 je ti nanic ak mas seriové trysky - zmysel to ma až pri Race 52O, totiž velké trysky potrebuju aj adekvatnu dodavku paliva, ak sa menia seriovky za race 520 tak to automaticky musi zvysit aj dodavka paliva inak budu velké trysky tiect a slabo rozprašovat. Takže 12 hlava iba sucast komplexnej upravy motora a nemá zmysel pri čipovaní.
...to be or not to be... - faster
krysa
Přispěvovatel

Re: co prida dvanactka hlava v cerpadle :)

Příspěvek od krysa »

Stingray píše:
krysa píše::) jen ji tam budu davat a sem zvedavej co mi to polepsi asi hlavne zase spotrebu ale to neva je to furt nafta ;) lepsi nez benzin a schani se docela levne :-D
Hlava 12 je ti nanic ak mas seriové trysky - zmysel to ma až pri Race 52O, totiž velké trysky potrebuju aj adekvatnu dodavku paliva, ak sa menia seriovky za race 520 tak to automaticky musi zvysit aj dodavka paliva inak budu velké trysky tiect a slabo rozprašovat. Takže 12 hlava iba sucast komplexnej upravy motora a nemá zmysel pri čipovaní.
mam tam trisky naky race od Risi prej nejvetsi pak turbo z transportera T4 a cip vetsi interkuler a sestikvalt a tet tam chci dat tu hlavu do cerpadla :-D
AUDI 4 S-line Tdi strejda Ríša
315 Ps DIESELPOWER :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“