co prida dvanactka hlava v cerpadle :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co prida dvanactka hlava v cerpadle :)
AUDI 4 S-line Tdi strejda Ríša
315 Ps DIESELPOWER
315 Ps DIESELPOWER
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: co prida dvanactka hlava v cerpadle :)
Hlava 12 je ti nanic ak mas seriové trysky - zmysel to ma až pri Race 52O, totiž velké trysky potrebuju aj adekvatnu dodavku paliva, ak sa menia seriovky za race 520 tak to automaticky musi zvysit aj dodavka paliva inak budu velké trysky tiect a slabo rozprašovat. Takže 12 hlava iba sucast komplexnej upravy motora a nemá zmysel pri čipovaní.krysa píše:jen ji tam budu davat a sem zvedavej co mi to polepsi asi hlavne zase spotrebu ale to neva je to furt nafta
lepsi nez benzin a schani se docela levne
...to be or not to be... - faster
Re: co prida dvanactka hlava v cerpadle :)
mam tam trisky naky race od Risi prej nejvetsi pak turbo z transportera T4 a cip vetsi interkuler a sestikvalt a tet tam chci dat tu hlavu do cerpadlaStingray píše:Hlava 12 je ti nanic ak mas seriové trysky - zmysel to ma až pri Race 52O, totiž velké trysky potrebuju aj adekvatnu dodavku paliva, ak sa menia seriovky za race 520 tak to automaticky musi zvysit aj dodavka paliva inak budu velké trysky tiect a slabo rozprašovat. Takže 12 hlava iba sucast komplexnej upravy motora a nemá zmysel pri čipovaní.krysa píše:jen ji tam budu davat a sem zvedavej co mi to polepsi asi hlavne zase spotrebu ale to neva je to furt nafta
lepsi nez benzin a schani se docela levne
AUDI 4 S-line Tdi strejda Ríša
315 Ps DIESELPOWER
315 Ps DIESELPOWER