zmazat

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

RS kasna je ina, na styroch miestach je odvojne prevarena blacha aby sa pomocoval skelet proti torznemu kruteniu a v zadu nad koncovym tlmicom vyfuku je ina prepazka aby sa tam zmestila vyfukova koncovka :kol1:
Naposledy upravil(a) TDI tech dne 20 čer 2013, 21:06, celkem upraveno 1 x.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

AndrewN píše:Je někde odkaz na toto "oficiální vyjádření"? Nebo je to "jedna paní povídala"?
Co se týče povoleni prestavby brzd, tak žadné takove oficialní vyjadreni Škoda Auto nevydala a tím padem ani nepovolila.... Jsou to jenom keci viď Biimbo....

http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/93A8B76 ... 126095.pdf
PeSko
Přispěvovatel

Příspěvek od PeSko »

majitel inzerátu z vás musí mít vyloženě radost (LOL)
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno :(
Franciktdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Franciktdi »

tak ja furt nechapu o co vam jde? Kdo brzi jen nacipovanou rotacku na origo 280mm je blazen a hazarder,na tom to auto vubec nebrzi a kdyz tak navydrzi vice takovych brzdeni za sebou skrouti se atd...upraveny brzdy ma tady kde kdo...a jestli vam to vadi,tak se o auto nezajimejte a neserte se mu do inz...
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Podle mě je to validní dotaz. To, že pokud jsou větší brzdy odborně nainstalované, tak brzdí lépe, je asi jasné naprosto všem. Člověk by musel být debil, aby mu toto nebylo jasné. Druhá věc je bohužel odpovědnost v případě nějaké škody. Osobně by mě zajímalo, jak se na to pojišťovny dívají. A nebavím se jen o havarijním pojištění. Náhoda je blbec, někdo ti tam vlítne, bude se to zkoumat a ejhle. Jiný brzdy, panáček nemá technicky způsobilé vozidlo. Pokud to odporuje zákonu, tak je jedno, že to je daleko lepší.
Pravdou však je, že s tímto přístupem se můžeme bavit i o jiných dílech. Silentbloky, tlumiče, pružiny, prakticky všechno. Už samotná úprava softwaru nebude úplně košér. Bohužel do toho nikdo moc nevidí a na zbořeným autě to nikdo ani zkoumat nebude. Brzdy jsou vidět na první pohled. Hlavně 312 mm tam, kde jsou v sérii 280 mm.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
roti
Přispěvovatel

Příspěvek od roti »

tak tohle v pojišťovně fakt nešešíme, ba ani jaký měl disky či pneumatiky... (LOL)
SII Elegance
-ex BMW 740i FL V8 4.4L Vanos, 210kW, 440Nm, BMW 320dA Touring; VW GIV Varoš 66kW,S764+KAT off+EGR off,Eibach 35mm,ATD,chip
Obrázek
DCautomotive
Nováček

Příspěvek od DCautomotive »

Dodej foto ;)
Ondras83
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondras83 »

foto?
Naposledy upravil(a) Ondras83 dne 11 čer 2013, 19:39, celkem upraveno 1 x.
felda 1,3 72 koní ;-)..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
Ondras83
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondras83 »

mir77 píše:Podle mě je to validní dotaz. To, že pokud jsou větší brzdy odborně nainstalované, tak brzdí lépe, je asi jasné naprosto všem. Člověk by musel být debil, aby mu toto nebylo jasné. Druhá věc je bohužel odpovědnost v případě nějaké škody. Osobně by mě zajímalo, jak se na to pojišťovny dívají. A nebavím se jen o havarijním pojištění. Náhoda je blbec, někdo ti tam vlítne, bude se to zkoumat a ejhle. Jiný brzdy, panáček nemá technicky způsobilé vozidlo. Pokud to odporuje zákonu, tak je jedno, že to je daleko lepší.
Pravdou však je, že s tímto přístupem se můžeme bavit i o jiných dílech. Silentbloky, tlumiče, pružiny, prakticky všechno. Už samotná úprava softwaru nebude úplně košér. Bohužel do toho nikdo moc nevidí a na zbořeným autě to nikdo ani zkoumat nebude. Brzdy jsou vidět na první pohled. Hlavně 312 mm tam, kde jsou v sérii 280 mm.
no a kdo kde porad chodi a premeruje kotouce? a jak maj ty likvidatori porad vedet, co kde ma bejt? to nejsou jen oktavky, ale i jiny dalsi pekace...na to nikdo necumi..

me pred par tejdnama zboril chlap fabku RS a ani nikdo nekoukal, co tam mam za gumy, jen na vzorek...mel jsem 17tky (ale teda zapsany)

bracha ted koupil octu 1,6SR a ta ma vzadu kotouce...a pritom SRka meli vzdycky bubny...je to od vyroby takhle (predchozi majitelka byla znama, co to kupovala novy) no a nikdo v tom doted nevrtal...
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

pokial ma ESP tak ma vzadu kotuce z vyroby ;)
Ondras83
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondras83 »

TDI tech píše:pokial ma ESP tak ma vzadu kotuce z vyroby ;)
nema ESP, je to holina z 99
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Ondras83 píše:no a kdo kde porad chodi a premeruje kotouce? a jak maj ty likvidatori porad vedet, co kde ma bejt? to nejsou jen oktavky, ale i jiny dalsi pekace...na to nikdo necumi..

me pred par tejdnama zboril chlap fabku RS a ani nikdo nekoukal, co tam mam za gumy, jen na vzorek...mel jsem 17tky (ale teda zapsany)

bracha ted koupil octu 1,6SR a ta ma vzadu kotouce...a pritom SRka meli vzdycky bubny...je to od vyroby takhle (predchozi majitelka byla znama, co to kupovala novy) no a nikdo v tom doted nevrtal...
Jak se říká, náhoda je blbec. Když jsem nahlašoval pojistnou událost já, tak se kontroloval, jaký mám rozměr pneu i disků a to jsem nebyl viník. Je to o likvidátorovi si myslím. Je mi jasný, že těch aut je mraky a není možný, aby to tihle lidi vědomostně obsáhli, ale průser by z toho být mohl.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

josef10 píše:
AndrewN píše:Je někde odkaz na toto "oficiální vyjádření"? Nebo je to "jedna paní povídala"?
Co se týče povoleni prestavby brzd, tak žadné takove oficialní vyjadreni Škoda Auto nevydala a tím padem ani nepovolila.... Jsou to jenom keci viď Biimbo....

http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/93A8B76 ... 126095.pdf
V tom vyjádření je o karoserii že je spousta výbav a příslušenství, která jsou zaměnitelná. Pak je tam něco o výměně dílů,kde píšou že nemůžou potvrdit funkčnost celku při záměně dílů, ale ne že nesouhlasí, nebo že to nejde. Jen že pro oficiální schválenou funkčnost je potřeba projít zkušebnou a nenazývat auto pak názvem Octavia. Podle mě, když tam není nesouhlasíme, tak to znanená že to jde...

A pokud už tu někdo hlasá, že to není správný, tak i blbej chip není schválenej, TT puky taky na 1U nepatří,VB tam taky nemá co dělat..
A jsou díly, kde ani škodovka neví co montovala, takže pak babo raď. A mobilní technik a ani likvidátor pak takovýhle věci neřeší..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Lesterjs
Přispěvovatel

Příspěvek od Lesterjs »

prenesme sa niekde inde...náhoda je blbec, povedzme že má auto zákonne poistené.... upravené výkonovo aj brzdami aj tlmičmi.... mne sa osobne stalo pred 3mi týždnami,že mi menili na aute zadné kotuče a desky na forde transit 2008 (seriové brzdy) ... ale tak to dotiahli,že sa mit tam po 500km odkrutil samovolne srob na táhlo ručnej rzdy, ako som brzdil normálnou nožnou brzdou tak sa to potiahlo aj toto a utrhlo mi lanko ručnej aj pretalo hadicu kvapalinovej brzdy.... (toto sa mi realne stalo) len som chcel zo 70kmh pribrzdit na 40kmh a odbočiť do firmy asi 300m za zelezničným priecestím..... ... samozrejme som nedobrzdil a pokracoval v jazde až pokým som to rychlostami nespomalil a neodbočil do uličky s mierným stúpaním. (tep 220 za sekundu) a teraz k tej náhode... stat sa to pred priecestím s kopca so spustenými závorami.... predomnou autá a to prvé potlačíš až do prechádzajúceho rýchlika..... predstav si ,že by som tam mal neorigo brzdy s lepšou účinnostou.... kto to zaplatí? a som na 100% presvedčený,že by sa to skúmalo a poistovne by mali radosť takéto niečo preplácat -nedajbože ujmy na zdravý a životoch)-... ako by sa delila vina medzi servis a moje neorigo brdy? .... otázka na tých poistných čo to neskúmajú.....???? (sory,že tu zahlcujem inzerát)
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

To ze ti robili brzdi idioti co po sebe nevedia podotahovat sruby je tvoj problem. Ja chcem predat auto! To auto je upravene a tie brzdy co tam su, tak tam niesu na paradu, ale aby to ubrzdili. Su to origo brzdy z najvykonnejsej motorovej verzie Octavie 1U s oznacenim RS. Auto preslo cez STK a tym to hasne. Aj zavodne auta napr. jazdiace rally maju daleko viac prekopane nielen brzdy a jazdi sa snimy po cestatch, aj tie havaruju, aj tam umieraju ludia a nikto to neskuma. Je to riziko a ked sa bojis nesadaj do auta. Zabit sa da na vsetkom, AJ NA BICYKLY!!!
(hm)
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“