OCTAVIA II 2,0 cuká
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OCTAVIA II 2,0 cuká
Ahoj lidi, mám problém s OII 2,0TDI. Špatně mi to startovalo a škubalo to jak .... ani nechci říct co. Špatné starty odstranili v servisu výměnou hlavy (vadný kus), ale to škubání pořád přetrvává. Už se v tom hrabou pomalu rok a zkoušej tam měnit všechno možný. Váha, ERG, kroužky, vstřiky, novej software a pořád nic. Závada se projevuje od 1800 otáček až po 3000. Při zrychlování vynechává, škube a 5. a 6. převodový stupeň se vůbec nechytá, netáhne. Musím to vytočit přes 3000 a pak alespoň drží rychlost. Nesetkali jste se s tim už někdo. Jo najeto mám 155000. Dík
OII, 1/2005, 2.0 TDI Eleg., BKD[/quote]
OII, 1/2005, 2.0 TDI Eleg., BKD[/quote]
OII, 2.0 TDI - BKD (tušim)
Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.
OII, 2.0 TDI - BKD (tušim)
jsme mel taky problemy s Passatem a taky delal importer krky s vymenou vstriku atd..jsem jim pohrozil ,ze jim auto vratim a hned mi dali novej motor a mam dodnes klid....VajcoI píše:Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.
Passat 2002 TDI96KW
Fox-CZ píše:jsme mel taky problemy s Passatem a taky delal importer krky s vymenou vstriku atd..jsem jim pohrozil ,ze jim auto vratim a hned mi dali novej motor a mam dodnes klid....VajcoI píše:Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.

A pak si kup nový auto

VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
tak to máš fajn, podařilo se...Fox-CZ píše:jsme mel taky problemy s Passatem a taky delal importer krky s vymenou vstriku atd..jsem jim pohrozil ,ze jim auto vratim a hned mi dali novej motor a mam dodnes klid....VajcoI píše:Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.
TDi