OCTAVIA II 2,0 cuká

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
VajcoI
Nováček
Odpovědi: 0

OCTAVIA II 2,0 cuká

Příspěvek od VajcoI »

Ahoj lidi, mám problém s OII 2,0TDI. Špatně mi to startovalo a škubalo to jak .... ani nechci říct co. Špatné starty odstranili v servisu výměnou hlavy (vadný kus), ale to škubání pořád přetrvává. Už se v tom hrabou pomalu rok a zkoušej tam měnit všechno možný. Váha, ERG, kroužky, vstřiky, novej software a pořád nic. Závada se projevuje od 1800 otáček až po 3000. Při zrychlování vynechává, škube a 5. a 6. převodový stupeň se vůbec nechytá, netáhne. Musím to vytočit přes 3000 a pak alespoň drží rychlost. Nesetkali jste se s tim už někdo. Jo najeto mám 155000. Dík

OII, 1/2005, 2.0 TDI Eleg., BKD[/quote]
OII, 2.0 TDI - BKD (tušim)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

riesil som to na tourane a zavzdusnoval sa system v hlave motora na tryskach.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Zkus se podivat na turbo :)
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
VajcoI
Nováček

Příspěvek od VajcoI »

Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.
VajcoI
Nováček

Příspěvek od VajcoI »

Nikdo víc??? No nic:-(
Fox-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Fox-CZ »

VajcoI píše:Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.
jsme mel taky problemy s Passatem a taky delal importer krky s vymenou vstriku atd..jsem jim pohrozil ,ze jim auto vratim a hned mi dali novej motor a mam dodnes klid....
Passat 2002 TDI96KW
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

Fox-CZ píše:
VajcoI píše:Teď jsem mluvil se servisem a asi to budou znovu vstřiky. Jak mi tam dali novou hlavu, tak ty starý vstřiky tam teď čvachtaj. Že prý tam pořádně neseděj. Tak to vyměněj a snad bude klid. Nejvíc mě na tom štve přístup Škody Mladá Boleslav. Servis z nich páčil 4 měsíce novou hlavu a teď už měsíc vstřiky. Je tam vůbec nezajímá, že bych tim autem taky rád jezdil.
jsme mel taky problemy s Passatem a taky delal importer krky s vymenou vstriku atd..jsem jim pohrozil ,ze jim auto vratim a hned mi dali novej motor a mam dodnes klid....
(offtopic)
A pak si kup nový auto :x (wallbash)
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

Fox-CZ píše:
tak to máš fajn, podařilo se...
TDi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“