Hlavy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

sniper--
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od sniper-- »

z rady motoru A4 ano
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Hellraiser17
Sběrač informací

Příspěvek od Hellraiser17 »

Tak jsem z toho volaký zmetený... Mam pd ARL a budu měnit hlavu (stará je neopravitelná) a hledám levnou alternativu (nová na arl stojí přes 20 litrů... což bych tak nějak přežil), ale tady se dočítám, že se dají tak nějak kombinovat. Asi jsem to pochopil špatně, protože koukám na web elitu a alternativa na PD je jen PD a to co jsem nepochopil je, zda pasuje např. z AHF ASV na arl, aby jako arl fungovala... Z logiky věci mi vychází, že na vstřiky bude úplně jiné sedlo a věci okolo. Bohužel v ruce jsem to neměl a nevím, tudíž, jestli se teda dá nahradit hlava z PD hlavou z rotačky...
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

z AGR, ALH, ASV jo
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Rotackova hlava na PD spodok aj opacne mechanicky pasuje, ale tie motori su typom vstrekovania diametralne odlisne. To by si musel prerabat aj vstrekovaci system a prerobit PD ARL na rotacku je totalny nezmysel, este opacne by to malo vyznam.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

je to pro ty co chtějí silnej spodek na rotačce, na PD samozřejmě musí přijít hlava z PD
Hellraiser17
Sběrač informací

Příspěvek od Hellraiser17 »

ok, díky. Docela mě to zmátlo...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“