Tak to ses teda borec. Byt muj soused, tak bych ti do vyfuku na revanz natlacim celou kartusi montazni peny.GeenLine píše:Největší mazec je to na obtoku, když ráno jedu do práce, tak se mnou vstává celá vesnice
Výfuk TDI-zvuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Oddech turba fabia rs
Kámoš má Fabiu I RS tdi 96kw výtahnul z ní kat. a dal místo ní rovnou trubku stejného pruměru jako je originální pruměr výfukového potrubí a žádný oddech turba nemá..ani při prošlápnutí plynu na volnoběh ani při jízdě při řazení pouze fabia je decentně hlunější malinko je to poznat a o něco více to smrdí
možná to ještě spraví vytáhnutí posledního tlumiče výfuku a když ne tak jedině dat větší pruměr výfukové trubky 

-
- Přispěvovatel
Re: Oddech turba fabia rs
Tak hlavne je to tim ze v FRS je turbo KKK a to ti odfukovat nebude ani kdyz tam das 70mm vyfukmaties77 píše:Kámoš má Fabiu I RS tdi 96kw výtahnul z ní kat. a dal místo ní rovnou trubku stejného pruměru jako je originální pruměr výfukového potrubí a žádný oddech turba nemá..ani při prošlápnutí plynu na volnoběh ani při jízdě při řazení pouze fabia je decentně hlunější malinko je to poznat a o něco více to smrdí![]()
možná to ještě spraví vytáhnutí posledního tlumiče výfuku a když ne tak jedině dat větší pruměr výfukové trubky

EX-FRS-230ps 450nm
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
Re: Oddech turba fabia rs
Mě na rotačce odfukovalo KKK jak sběsilí..problém je v kolenu přímo na turbu,,má moc velký průměr..proto neodfukujou ani motory AXR..Zata S-line píše:Tak hlavne je to tim ze v FRS je turbo KKK a to ti odfukovat nebude ani kdyz tam das 70mm vyfukmaties77 píše:Kámoš má Fabiu I RS tdi 96kw výtahnul z ní kat. a dal místo ní rovnou trubku stejného pruměru jako je originální pruměr výfukového potrubí a žádný oddech turba nemá..ani při prošlápnutí plynu na volnoběh ani při jízdě při řazení pouze fabia je decentně hlunější malinko je to poznat a o něco více to smrdí![]()
Octavia II RS
KKK 96kw z fábky RS?Dej radši klasickýho Garetta 1749VA...Jinak je potřeba to předělat na podtlak pokud máš AGR..maties77 píše:Má rotačku taky kod motoru je agr tedka dělám pruchozí výfuk (od turba po konec holá trubka a bude tam ještě rezonátor) a časem jiné turbo...má to cenu tam dávat KKK turbo? nebo zrovně ještě něco lepšího? a kdybych tam dal turbo KKK co vše se musí předělávat?
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
Jen tak v kostce:maties77 píše:Je někde tady na foru návod jak to předělat na podtlak?
zásobník podtlaku,trubka mazani a prepad, prvni díl výfuku, N75,
Jinak jestli to chceš realizovat sám tak tady pohledej..určitě to tu někde bude.
Autoservis + Pneuservis
Tak už mám výfuk hotový mám to na motoru AGR pruměr trubky mám 60mm mám tm daný rezonátor a jinak hoá trubka pro mě výsledek spokojensot nejvědší!
nějaké fotky mám tady :
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=120592

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=120592
- talec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem přidám svůj vejfuk

A tady jedno video
http://www.youtube.com/watch?v=rWOmc5y2kMs
Na videu nic moc ale na živo pecka!!!

A tady jedno video

http://www.youtube.com/watch?v=rWOmc5y2kMs
Na videu nic moc ale na živo pecka!!!
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm