Výfuk TDI-zvuk

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

GeenLine píše:Největší mazec je to na obtoku, když ráno jedu do práce, tak se mnou vstává celá vesnice (noteeth)
Tak to ses teda borec. Byt muj soused, tak bych ti do vyfuku na revanz natlacim celou kartusi montazni peny.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
maties77
Přispěvovatel

Oddech turba fabia rs

Příspěvek od maties77 »

Kámoš má Fabiu I RS tdi 96kw výtahnul z ní kat. a dal místo ní rovnou trubku stejného pruměru jako je originální pruměr výfukového potrubí a žádný oddech turba nemá..ani při prošlápnutí plynu na volnoběh ani při jízdě při řazení pouze fabia je decentně hlunější malinko je to poznat a o něco více to smrdí :D :D možná to ještě spraví vytáhnutí posledního tlumiče výfuku a když ne tak jedině dat větší pruměr výfukové trubky :)
Zata S-line
Přispěvovatel

Re: Oddech turba fabia rs

Příspěvek od Zata S-line »

maties77 píše:Kámoš má Fabiu I RS tdi 96kw výtahnul z ní kat. a dal místo ní rovnou trubku stejného pruměru jako je originální pruměr výfukového potrubí a žádný oddech turba nemá..ani při prošlápnutí plynu na volnoběh ani při jízdě při řazení pouze fabia je decentně hlunější malinko je to poznat a o něco více to smrdí :D :D možná to ještě spraví vytáhnutí posledního tlumiče výfuku a když ne tak jedině dat větší pruměr výfukové trubky :)
Tak hlavne je to tim ze v FRS je turbo KKK a to ti odfukovat nebude ani kdyz tam das 70mm vyfuk
(LOL)
EX-FRS-230ps 450nm
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
maties77
Přispěvovatel

Příspěvek od maties77 »

Aha :-) Díky za info :P :P No ale i tak se vykchá zadní tlumič pro zvuk aby to mělo pěkný :-) ;) ;)
RudisTDic
Aktivista

Re: Oddech turba fabia rs

Příspěvek od RudisTDic »

Zata S-line píše:
maties77 píše:Kámoš má Fabiu I RS tdi 96kw výtahnul z ní kat. a dal místo ní rovnou trubku stejného pruměru jako je originální pruměr výfukového potrubí a žádný oddech turba nemá..ani při prošlápnutí plynu na volnoběh ani při jízdě při řazení pouze fabia je decentně hlunější malinko je to poznat a o něco více to smrdí :D :D možná to ještě spraví vytáhnutí posledního tlumiče výfuku a když ne tak jedině dat větší pruměr výfukové trubky :)
Tak hlavne je to tim ze v FRS je turbo KKK a to ti odfukovat nebude ani kdyz tam das 70mm vyfuk
(LOL)
Mě na rotačce odfukovalo KKK jak sběsilí..problém je v kolenu přímo na turbu,,má moc velký průměr..proto neodfukujou ani motory AXR..
Octavia II RS
maties77
Přispěvovatel

Příspěvek od maties77 »

Má rotačku taky kod motoru je agr tedka dělám pruchozí výfuk (od turba po konec holá trubka a bude tam ještě rezonátor) a časem jiné turbo...má to cenu tam dávat KKK turbo? nebo zrovně ještě něco lepšího? a kdybych tam dal turbo KKK co vše se musí předělávat? :)
PetrSs
Přispěvovatel

Příspěvek od PetrSs »

maties77 píše:Má rotačku taky kod motoru je agr tedka dělám pruchozí výfuk (od turba po konec holá trubka a bude tam ještě rezonátor) a časem jiné turbo...má to cenu tam dávat KKK turbo? nebo zrovně ještě něco lepšího? a kdybych tam dal turbo KKK co vše se musí předělávat? :)
KKK 96kw z fábky RS?Dej radši klasickýho Garetta 1749VA...Jinak je potřeba to předělat na podtlak pokud máš AGR..
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
maties77
Přispěvovatel

Příspěvek od maties77 »

Je někde tady na foru návod jak to předělat na podtlak?
PetrSs
Přispěvovatel

Příspěvek od PetrSs »

maties77 píše:Je někde tady na foru návod jak to předělat na podtlak?
Jen tak v kostce:
zásobník podtlaku,trubka mazani a prepad, prvni díl výfuku, N75,

Jinak jestli to chceš realizovat sám tak tady pohledej..určitě to tu někde bude.
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
ska.gri
Přispěvovatel

Příspěvek od ska.gri »

Co prosím dát za vlnovec na 1,9 TDI agr? Značku (abych nedával šrot), průměr, délku ... bude se to celý předělávat (teda ne na ty šílenosti co tu čtu). Ale sere mě to syčení :-D pokud někdo chce cool zvuk, tak vyměním svůj vlnovec za nějaký v top stavu.
maties77
Přispěvovatel

Příspěvek od maties77 »

Tak už mám výfuk hotový mám to na motoru AGR pruměr trubky mám 60mm mám tm daný rezonátor a jinak hoá trubka pro mě výsledek spokojensot nejvědší! :-) nějaké fotky mám tady :

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=120592
talec
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od talec »

Taky sem přidám svůj vejfuk :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A tady jedno video :)
http://www.youtube.com/watch?v=rWOmc5y2kMs
Na videu nic moc ale na živo pecka!!!
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

To je prvotřídní kvalita.. já bych to bych schopnej hezky zprasit (noteeth)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Aaaa tak uz vime komu marena udelal ten hezkej duplex :)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
talec
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od talec »

Je nádhernej a ten zvuk :)
Marena zase ukázal že umí :)
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“