navigace dvd touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
navigace dvd touran
navigace touran dvd chlapi prosim poradte mi co vse musim zapojit aby mi to fungovalo v jinem aute a jestli nekdo nemate schema zapojeni diky moc pepik
Re: navigace dvd touran
jine auto myslis touran, G5 nebo podobnou generaci, nebo uplne nejake jine auto ?pepik píše:navigace touran dvd chlapi prosim poradte mi co vse musim zapojit aby mi to fungovalo v jinem aute a jestli nekdo nemate schema zapojeni diky moc pepik
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
Re: navigace dvd touran
omlouvam se auto je VW touran a chci to dat do sharana rozmerove vim ze je jina jedna se mi jen o zapojeni diky diky..
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak DVD navi jsou CAN.A hlavně to v sharanu moc rozměrově nesedí.Nevím jak bys to tam dopasoval.A design předního panelu je o generaci víš.Takže by to vypadalo dost divně.Tam jde pouze MFD.Novější MFD/04/ jsou teda taky CAN,ale je jiný než DVD.Není can jako can. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu co máš namysly?Pokud myslíš DVD navi,že bude přehravat dvd filmy tak si myslím že ne.Alespoň ne bez ůprav.A radio hraje vždy po připojení antény a napajení,tam problém není.Nebude to komunikovat s maxidotem,jestli tam je.Jediný plus mají DVD navi,že mají větší kapacitu disku na mapy a tím pádem stačí jeden na celou evropu. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz