tuning motoru 2.2HDi bi-turbo

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Sayllo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sayllo »

Ja by som do HDI ani necvrkol respektive do PSA alebo nedajboze Renault. Tie motory sa rozpadaju za beznych podmienok. Uz ako nove to ide celkom napicu.

Riskujes tam uz aj chipovanim. Ci to upravis doma alebo profik, vysledok je neisty.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
mohy
Sběrač informací

Příspěvek od mohy »

Sayllo:
a prosím tě máš něčím podloženo to co jsi právě napsal nebo jsi jen 18 letej "VW fun" a vše ostatni je "shit"?
protoze to cos napsal jen potvrzuje to co jsem já napsal výše, asi jsi v zadnem modernim PSA autě neseděl, natož řídit ... (LOL) Neboj, do toho dorosteš a zjistíš že existují i jině automobilky než VW (hm)

GEO:
vím o tom že turbíny jsou "2 v 1" :D

Od ladění jsem odstoupil, kašlu na to :-D
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

mohy píše:Sayllo:
a prosím tě máš něčím podloženo to co jsi právě napsal nebo jsi jen 18 letej "VW fun" a vše ostatni je "shit"?
protoze to cos napsal jen potvrzuje to co jsem já napsal výše, asi jsi v zadnem modernim PSA autě neseděl, natož řídit ... (LOL) Neboj, do toho dorosteš a zjistíš že existují i jině automobilky než VW (hm)

GEO:
vím o tom že turbíny jsou "2 v 1" :D

Od ladění jsem odstoupil, kašlu na to :-D
No tak stebou teda je skoda reci. Nebudem sa ktomu dalej vyjadrovat. A pokial ti prejde denne 20-30 psa cez ruky, potom mi mozes napisat. Netusis kde je realita. Co tak ty tusich u tych modernych frankovkach? To ze sa stym neda ist ani korektne 150 podialnici? Ty mne tu ides hovoris ci som nieco nesoferoval? tak si sadni do C4 a chod stym po dialni. Kurva, jak balerinka. Nebyt tych crepov, bolo by malo love... 8)
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

A najsamviac sa potom budem smiat ked sa dovalis stym cool 3,0 HDI, najlepsie C6 kde uz sice budu svietit vsetky kontrolky, a nepohnes sa zmiesta koli podrbanej ,,Frama Electrique,, ale pohoda...to sak nejak zladi. Len ked budes cumet pod auto, sakra, co to kvapka? Chladiaca? ajaj, zeby von motor?

To bude happy and potom.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Včera jsem byl u dávného "známého"a ten měl plnou velkou místnost motorů MB, rozebrané, kompletní , no různě..hlavně poslední modely a já se ho ptám, máš tady taky něco jiného než MB? A on došel jsem k názoru, že se věnuji jen Medvědům, vše ostatní je sračka...A živí se patrně tím, že prodává díly z těch motorů, hlavně písty, ojnice, vstřiky apod..Je to prostě věc názoru..řekl bych, že jsou to dnes sráče "všechno"..Ale taky je to jen můj názor.. :)
nepropadat panice...
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

jericho-3 píše:Včera jsem byl u dávného "známého"a ten měl plnou velkou místnost motorů MB, rozebrané, kompletní , no různě..hlavně poslední modely a já se ho ptám, máš tady taky něco jiného než MB? A on došel jsem k názoru, že se věnuji jen Medvědům, vše ostatní je sračka...A živí se patrně tím, že prodává díly z těch motorů, hlavně písty, ojnice, vstřiky apod..Je to prostě věc názoru..řekl bych, že jsou to dnes sráče "všechno"..Ale taky je to jen můj názor.. :)
Je to aj o ludoch. Aj najhorsie moze relativne ist. MB a kluky je celkom zname... Ale nemam tolko prachov aby som si mohol dovolit nejaky zazrak s PSA (rofl)
mirdasR32
Přispěvovatel

Příspěvek od mirdasR32 »

taky nevim vo tom kdo by tenhle motor ladil. osobně neladit a šel bych do 3.0 hdi. V C5 má hodně ubráno kvůli automatu. takže potenciál je tam dostatečný
Combi ASZ
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

mirdasR32 píše:taky nevim vo tom kdo by tenhle motor ladil. osobně neladit a šel bych do 3.0 hdi. V C5 má hodně ubráno kvůli automatu. takže potenciál je tam dostatečný
A co urobis potom ked ti to usmazi tu prevodovku? Budes mat tak vysokootackovy potencial s velkou dymivostou v tahu naprazdno (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“