autobazar: Zkušenosti?????????????
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bezna vec ze majitel auta v nemecku prejde 200 kilometrov denne koli praci. Lenze nemcurik vinde z dediny a uz je na dialnici. Zato tie auta niesu pri tych kilometroch tak opotrebovane ako u nasich polnych cestach.Nepoznam passata 98 ktory by mal poctivych 150 tis.km,volant a pedale vsak ukazu hned svoje.
- Soptik123
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Já jsem taky v tomoto bazaru slídil, hodně dlouho dokonce jsem viděl i jak při přívozu aut jdou jako první rozebírat palubku a stahují km.
Většina aut je taky po bouračce, ceny jsou sice relativně ok ale kvalita stojí z prd!!
Když jsem vyděl v jakém stavu ty auta vypadaly když je dovezli tak jsem se sebral a jel pryč. Vypadaly jako když stály někde dva roky špinavý jak prase jak venku tak vevnitř.
Doporučuji zde nekupovat!!!
Většina aut je taky po bouračce, ceny jsou sice relativně ok ale kvalita stojí z prd!!
Když jsem vyděl v jakém stavu ty auta vypadaly když je dovezli tak jsem se sebral a jel pryč. Vypadaly jako když stály někde dva roky špinavý jak prase jak venku tak vevnitř.
Doporučuji zde nekupovat!!!

Golf IV
-
- Přispěvovatel
Díly na B5 (B6)
do prdele
konečně střízlivej náhled na věc.už jsem si začínal myslel že naivita vládne světem

Ještě chvilku a to auto bude hořet! 

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
jojo vosk v barve a lak je jako novy myslim ze dnes bylo na prime v motoristickem poradu auto z acka a byl videt i v televizi...daji jiny volant gumy na pedalech koberecek sedadlo ridice pretoci tachos na 80000km u 2.5tdi z roku 98 a jeste u velkeho auta a nejaky vul se vzdy najde nevim jestli je nekdy poctivy bazarorigoš píše:Tak zrovna utopené jsem nemyslel, spíš šlo o omlazení a zkrášlení. Jen jsem citoval Jáchyma.
punto 1.7TD 46kw
Spolehnout se můžeš jen na sebe a kamarády co si tam přivedeš, ale fakt je ten, že mi za slušnou cenu místo slevy nabízeli turbo, a ND shání asi pro "garančky", ale jsou to všichni loupežníci, ale AAA se nikdo nevyrovná. Ze zkušeností můžu říct, že je mnohdy lepší auto ze SRN poctivě servisované s 200k- a to tam jsou firemní všechny - než CZ, nebo ital se 100k servisované až po poruše, kamarád má servis a na přání zákazníků aby ušetřili, spoustu věcí musí vypouštět, to se v německu z 90% nestane, chtěl jsem u něho koupit protihodnotu, a sám mi řekl, ať se na to vykašlu, že to servisoval...
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Nieje auto v ktorom by nesli upravit kilometre.pietromasoni píše:ale na ridici jednotce to prece neupravis ne tam jsou skutecne km ne..ono koupit diesela 8let stareho se 100000km je spis na skodu ze
Bavime sa o beznych autach.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
Tak jsem se byl včera podívat v autobazaru MAMA CAR Praha v Kunraticích. Byl jste tam někdo? Nějaká zkušenost? Jejich web je http://www.mamacar.cz . Vybral jsem si tam už jedno auto (neřeknu jaký aby mi ho někdo nevyfouk ) ale než si ho vezmu, zajímali by mě jestli jste tam už někdo auto kupoval. Nerad bych naletěl... Na webu mají sice napsáno miliony kravin jak jsou všechny auta prověřený, certifikáty o stavu kilometrů, servisní historie apod.. ale to jsou bláboly kterýma se chvástají snad všechny autobazary a když pak koupíte, tak to má stočený kilometry atd.. Pokud má někdo zkušenost, budu rád. O víkendu bych se tam chtěl zastavit, tak dejte vědět. Díky moc
zdar v tomto bazaru jsem na jaře za docela dost peněz koupil tiguana a po měsíci mě ho zabavila policie jako kradené.Do dneška to není vyřešený, buď to věděli a jsou to podvodníci,nebo nevěděli a to je amatérismus od bazaru,ktreý se ohání garancemi mimo jiné doživotní garancí původu,stavu km, atd.Teď to řeším přes právníka a nevím jak dlouho to potrvá.Tak to je moje zkušenost s Mama cars.Jednání s nimi je opravdu na úrovni arogance,lži,výmluvy,já osobně už si tam nekoupím určitě nikdy nic.
Dneska jsem prohlížel Octu tour 74 Kw AXL, přivezenou z bazaru, najeto 60000 km, r.v. 2010. Po "tukanci"opraveno, kolo dozadu, v motoru oleje tak 2 cm nad prohnutí na měrce, při akceleraci vibrace, auto celkově hlučné jak v trabantu, celkový dojem pro mne tristní. 170000 kč bych za to nedal. Ti idioti, když už podvádí, tak to ani neumí..Neustále se setkávám, že ti blbové v autobazarech umí jen luxovat a slintat, ale aby zkontrolovali olej, vodu, popřípadě změřili prsty vzdálenost kola od kastle, nebo evidentní chyby, to ne...a pak lžou a klamou zákazníka i když to bije do očí. A když člověk po delší době čte účet za kontrolu vozu a připadné "opravy"vozu a přečte si účet z autorizovaného servisu , chce se mu smát se slzami v očích... 

nepropadat panice...
- MirekX
- Aktivista
já jsem před cca půl rokem slíbil kamarádovi, že mu pomůžu vybrat auto. Měl cca 160 tis, chtěl octu nebo fabii combi, benzín nebo diesel. Po asi dvouměsíčním objíždění bazarů už se mi dělalo zle. To se opravdu nevidí, 4 roky staré služebáky, které už hnijou, nebo evidentně po bouračkách. Ale ten způsob oprav, kdy to bylo stříkaný i s plastama, světlama atd. Nakonec koupil octu 1 combi 81kW ASV, evidentně po celolaku, ale slušně opravenou a fungující.
Já když jsem teď potřeboval auto, tak jsem udělal něco, co jsem si říkal že nikdy neudělám - koupil jsem nový. Na lítání po inzerátech a bazarech jsem už fakt neměl nervy...
Já když jsem teď potřeboval auto, tak jsem udělal něco, co jsem si říkal že nikdy neudělám - koupil jsem nový. Na lítání po inzerátech a bazarech jsem už fakt neměl nervy...

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- blacklight
- Přispěvovatel
Podle mě je základní chyba vůbec shánět auto v bazaru. Férový je 1 z 10, zbytek jsou zmetci a šmejdi.
Možná bych si troufl u auta do 2-4 let stáří. Tam je trochu šance, že to auto nestihl někdo zničit a protože je bohatý tak kupuje další.
Když jsem tehdy při shánění svojeho auta projížděl bazary, tak to byly otřesné zážitky. Jak z aut tak z jednání a vědomého lhaní prodejců.
Možná bych si troufl u auta do 2-4 let stáří. Tam je trochu šance, že to auto nestihl někdo zničit a protože je bohatý tak kupuje další.
Když jsem tehdy při shánění svojeho auta projížděl bazary, tak to byly otřesné zážitky. Jak z aut tak z jednání a vědomého lhaní prodejců.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG