A6 BDH quatro - pár problémů - poraďte mi,alespoň ten log
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 BDH quatro - pár problémů - poraďte mi,alespoň ten log
kamarád teď koupil A6 2004 BDH quatro,tak jsem mu jí trošku prověřil a potřeboval bych pár rad...zaprvé auto má ko spojku,ale to nic...ale když vytočím kola do rejdu (jedno na jakou stranu) tak jak na jedničku,tak na zpátečku při rozjezdu mi z prostřed auta vychazí takové dunivé lupání...v servise mu prý řekli,že to je normální (ale to se mi zdá jako blbost)...pak mi diagnostika vykazuje chybu 19559 - což je servomotor škrtící klapky,ale dle visu to odkazuje na chybu snímače vačky G40 - tak z toho nejsem moudrý...nemáte někdo zkušenosti...jinak údajně to má horší studené starty...no a poslední věc,že to podle mě nejede na 100% - takže tady je log na trojku do kopce http://leteckaposta.cz/286730672 a ještě jedna věc....turbo když naběhne,tak dělá meluzínu...je to u tohohle motoru ok,nebo je turbo nevyvážené?
Naposledy upravil(a) OťasTDi dne 15 črc 2013, 15:07, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Přispěvovatel
Mam 4Motion, cize rovnaky system ale nech robim co robim, ziadne zvuky. Mal som taky klepkavy zvuk, nahodne som dosiel na to ze bola povolena matica odspodku silentbloku na motore. Tie zvuky moze respektive idu od torsenu, ten je tak jaksi zhruba v strede.
Pozrel by som sa na olej v prevodovke. Raz som menil lozisko na vystupe na kardam, hocalo to. Ale tiez 4Motion.
Pozrel by som sa na olej v prevodovke. Raz som menil lozisko na vystupe na kardam, hocalo to. Ale tiez 4Motion.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
no já myslím,že quatrro a 4motion je rozdíl,nebo ne? ale jinak tohle už neřeším - z více různých zdrojů mi bylo řečeno,že ot ty quatrra deělají,tak to neřeším...i když je mi proti srsti,že u německý káry kdysi za milión nechají něco výrobci takhle dunět...ale tak asi jo...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23