BMw - motor M 20 ventily

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

BMw - motor M 20 ventily

Příspěvek od jericho-3 »

Nesetkal se někdo s tím, dělám potkaný motor a "nové "výfukové ventily jsou těžší o hodně než původní. Mám důvodné podezření, že jsou bez sodíku nebo je to materiálový ojeb..
nepropadat panice...
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

kolik stal jeden ventil?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To si přivezl majitel, musím se ho zeptat, volal jsem mu, co to je za sráče a on se spojil s krámem a že to mám namontovat, že je to o.k. Zaráží mne, jak si chrochtá, jak jsou díly levné..Např. vačka 3300 kč je pro 6válec docela paráda. Takže jsem je namontoval , hlavu tam už mám a zítra bude start..Jen mi zarazila ta váha, bylo to evidentní jen to člověk vzal do ruky..
nepropadat panice...
toyota.kzj
Přispěvovatel

Hmm tak to bude asi plny bez sodiku to číňan ještě neumi naplnit :) :) :) az se to prohřeje tak se může začít třeba přidírat :) :) :) ale to ti samo nepřeju.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No já to už uvedl do chodu, mám blbý pocit z těchto dílů, chápu, že si to musí sednout, ale po sesazení šel rozvod poměrně ztuha, již jsem 2krát předělával ventily a už to konečně jde jako housle, ale nemám dobrý pocit..Ty změny vůle jsou poměrně velké...Až to vezme za voči v tomhle horku, no nevím, nevím..bude to potom na mě..
nepropadat panice...
toyota.kzj
Přispěvovatel

Co si pan dodal to tam ma takze bez zaruky !!! pokud je znatelny rozdil na vaze uz jen v ruce tak bych se s panem vubec nesral , jinak zaruka pokud si zakaznik prinese sve dily neni aspon u mne. pokud to nejsou dily ktere taky montuju a mam je overene. kazdej si nakoupi nejlevnejsi cinskej smejd a pak cumi jak vrana ze to treba zase odeslo... mel jsi sepsat zakazkovej list ze si pan preje namontovat dil ktery se jevi jako jiny i kdyz pasuje. Jednou ke mne prijel pan s mercedesem ze chce zadni tlumice a ze si je privez rikam ok neni problem,ale kdyz jsem koukal jaky tam jsou bylo tam nivo tedy tlakove tlumice ktere drzi svetlou vysku vozu. pan si privezl obycejne tlumice a rikam mu ty tam v zadnym pripade nepujdou mate jine, na to pan se hadal do krve ze je ma od kamarada a tam patreji atd bla bla bla. rikam ze kdz zaslepim vzadu tribicky od niva ze si kecne zadek uplne na zem a neni cesty zpet,trubky se musely zavarit. tak jsme pana nechaly podepsat papir ze na prani se vse udela tak jak si preje,neslo mu to vysvetlit ze je to blbost. cely pracovni proces stal za prdeli a kontroloval a radil, no co daly se tam ty jeho tlumice zavarily trubky a dalo na zem,diferak byl tak 5cm nad zemi ani to neslo vyjet z dilny,pan se mohl posrat ale jak si pral tak mel. Po tomto se obednaly tlumice na nivo a dve nove trubky cca v te dobe za 20000kc a vse se udelalo jeste jednou a poradne jen penez mel zakaznik o dost mene...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, jo dnes jsem to předal, auto jede perfektně, je nadšen, ale upozornil jsem ho, že jestli se mu vačka omete, nebo nějaký problém materiálu, jde to mimo mne. Jinak díly byly Febi -vahadla a vačka. Ventily nevím, ale upozorníl jsem ho, a v krámu ho "zmrdaliˇ" , /když jsem ventily kritizoval /ať si jde do BMW...A je to..Taky argument.. :)
nepropadat panice...
toyota.kzj
Přispěvovatel

jericho-3 píše:Jo, jo dnes jsem to předal, auto jede perfektně, je nadšen, ale upozornil jsem ho, že jestli se mu vačka omete, nebo nějaký problém materiálu, jde to mimo mne. Jinak díly byly Febi -vahadla a vačka. Ventily nevím, ale upozorníl jsem ho, a v krámu ho "zmrdaliˇ" , /když jsem ventily kritizoval /ať si jde do BMW...A je to..Taky argument.. :)

Nj v krámu jsou odborníci to taky známe....hlavně že prodají...a pak reklamaci neuznají....
Odpovědět

Zpět na „BMW“