Zdar po sundani krytu motoru slysim znatelne chrceni, ktere se pod plynem zesiluje. V Audi mi rekli ze to je pry normalni, ale drive to nedelalo. Nemam na ne nervanse s nima dohadovat v zaruce uz nejsem. Mate nekdo podobnou zkusenost ci tusite zda to je pruvodni jev neceho co zacina koncit nebo je to fakt ok ? Je to jako rachtacka trrrrrrrrrrrrr no hnus... ) V aute to je slyset minimalne. Nevim ale prijde mi ze to zacalo kratce po vymene palivoveho filtru. Pri ni auto chytlo az za 10 sekund pac zrejme nenasalo naftu pomocne cerpadlo a nevtlacilo ji tam. Auto jinak mepise zadnou chybu krom nejaky na zaviraci klapce nadrze. Ale ta uz je tam leta pane... Zavirani chodi v pohode tak ji neresim.
jj ty cr mají chod jak šicí stroj
když odpojíš na té vysokotlaké liště snímač tlaku tak běží normálně,udajně v nouzovém režimu vstřikuje na jednu dobu pouze jednou,v normálnim režimu na jednu dobu x krát a to vytváří ten zvuk.
takhle jsem se s tím tejden sral a mněnil co se dalo,pak šel kolem típek takhle mi to vysvětlil,já to nastrojil zadekloval a bylo.
pro snížení tohoto projevu dávaj v autorizáku na vysokotlaké trubky malé jakoby silentbloky a jízdou v určitém režimu hluk částečně na něakou dobu sníží.
otázkou je zda ty slyšíš to samé,zda se to opravdu zhoršilo a není to jen tvuj dojem.
já taky přísahal že předtím jsem něco podobného u cr nezaznamenal avšak asi vždy jsem jezdil s nastrojeným motorem se všema deklama,tak jsem si toho nevšiml.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky