P: Váhy vzduchu / 500Kč kus
Moderátoři: šulda, Moderátoři
P: Váhy vzduchu / 500Kč kus
Na všechny motorizace.
Prodej z důvodu rušení skladu.
Vše je druhovýroba, některé jsou HUCO, některé Bosch, některé zase úplně jiné.
Nebudu sem psát jaké všechny máme, je toho hodně, prosím o zaslání typu motoru nebo požadovaného kódu váhy vzduchu a průměr trubky.
Před odesláním jsou váhy vybalené a ozkoušené, záruka výměny kus za kus na nějaké 3 měsíce.
Prodej z důvodu rušení skladu.
Vše je druhovýroba, některé jsou HUCO, některé Bosch, některé zase úplně jiné.
Nebudu sem psát jaké všechny máme, je toho hodně, prosím o zaslání typu motoru nebo požadovaného kódu váhy vzduchu a průměr trubky.
Před odesláním jsou váhy vybalené a ozkoušené, záruka výměny kus za kus na nějaké 3 měsíce.
G3Tdi: moc nevim co pome chces
. Potrebuju vedet kod motoru nebo kod dilu (idealne s prumerem trubky, protoze uz nam to i nesedelo kvuli prumeru trubky, ac byl kod stejny)...
adi: ano, to by tam byt melo, ale asi to nebude pierburg, nybrz huco, apod.. proste druhovyroba...
. Pri pripadne nefunkcnosti (nepasovani, apod.) garantujeme vymenu kus za kus nebo vraceni penez.
Mame toho tady hromadu (cca 100ks), tak to neni uplne idealni na hledani
adi: ano, to by tam byt melo, ale asi to nebude pierburg, nybrz huco, apod.. proste druhovyroba...
Mame toho tady hromadu (cca 100ks), tak to neni uplne idealni na hledani
Ahoj,
máme váhy těchto kódů:
máme váhy těchto kódů:
Kód: Vybrat vše
0280217121Kód: Vybrat vše
06A906461Kód: Vybrat vše
074906461BKód: Vybrat vše
038906461CV SZ vysvetleno - šlo o čidlo, ne celou váhu. Tohle čidlo nám tady zůstalo z auta, kterymu odesla turbina, abych rekl pravdu, nevim, jak muze mit 8 let, protoze z auta ze kteryho to bylo vyndany, tak melo od posl. vymeny cca 20tis. Ale dle fota to sedi, to je pravda.
Omlouvam se za neprijemnosti - vzhledem k tomu mnozstvi, co ted expedujeme, tak jsme to prehlidli, hlavne teda asi spis ja, nez kolegove a mel jsi vedet, ze se nejedna o novy kus,ale uz pouzity.
Nicmene je 100% funkcni, orig. bosch, takze v pripade, ze si ji nechas, navrhuju vratit 50% ceny, tj. 250kc nebo 100%, pokud ji v bubl.obalce posles zpatky.
Fakt za to sorry, vubec mi to nedocvaklo.
Jinak veskere jine vahy vzduchu, skrtici klapky, apod. jsou nove, pouze vybalene a otestovane (promerene) a je na ne 3mes. zaruka. U tohodle cidla to byla vyjimka, ktery jsem si nevsiml a neinformoval.
Jeste jednou se omlouvame...
Omlouvam se za neprijemnosti - vzhledem k tomu mnozstvi, co ted expedujeme, tak jsme to prehlidli, hlavne teda asi spis ja, nez kolegove a mel jsi vedet, ze se nejedna o novy kus,ale uz pouzity.
Nicmene je 100% funkcni, orig. bosch, takze v pripade, ze si ji nechas, navrhuju vratit 50% ceny, tj. 250kc nebo 100%, pokud ji v bubl.obalce posles zpatky.
Fakt za to sorry, vubec mi to nedocvaklo.
Jinak veskere jine vahy vzduchu, skrtici klapky, apod. jsou nove, pouze vybalene a otestovane (promerene) a je na ne 3mes. zaruka. U tohodle cidla to byla vyjimka, ktery jsem si nevsiml a neinformoval.
Jeste jednou se omlouvame...