Ještě jednou na téma ARL- jaké máme odborníky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Petr98
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou na téma ARL- jaké máme odborníky
Zdravím všechny. POřád ještě sháním nějakého šikovného mechanika a ladiče SW. Potřebuji totiž vyndat AJM a zabudovat ARL. Jeden můj známý mi řekl, že tam a tam je chlapík, který se na VW GROUP specializuje. Neváhal jsem a vydal se tam. Už z dálky cedule jako prase " Diagnostika, VAG atd., VW group- specializace DIESEL-SDI, TDI". Říkám si: paráda, konečně jsem někoho našel a můj záměr se podaří. Říkám mu: Mám problém s turbem- tlačí už olej, mám špatné tlaky a vstřiky. ON: otevři mi kapotu a nastartuj to. Nastartoval jsem a on mi povídá nikde nic neklepe jenom startér je slabší.... Chtělo by to sundat hlavu, podívat se na písty, kroužky. Říkám si, že něco na tom bude. Trochu jsem si to předtím zesumíroval a než to spravovat tak lepši sehnat funkční celý motor. Podařilo se mi sehnat ARL za velice slušný peníz a tak mu říkám. Co takhle přehodit celý motor??? On? ty máš ARL? A doma? Říkám jo. A on (to mě dorazilo). To nech doma ten se spraví, z ARL se přehodí turbo a je to. Říkám: turbo z ARL je jiné než v AJM, musel by se doladit SW a potom mám strach o písty. On: jak si na to přišel?? Všechny TDI mají stejné turbo. Tak jsem si řekl, že tady asi nepochodím. Tak co vy na naše odborníky říkáte???
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě jednou na téma ARL- jaké máme odborníky
Petr98 píše:Zdravím všechny. POřád ještě sháním nějakého šikovného mechanika a ladiče SW. Potřebuji totiž vyndat AJM a zabudovat ARL. Jeden můj známý mi řekl, že tam a tam je chlapík, který se na VW GROUP specializuje. Neváhal jsem a vydal se tam. Už z dálky cedule jako prase " Diagnostika, VAG atd., VW group- specializace DIESEL-SDI, TDI". Říkám si: paráda, konečně jsem někoho našel a můj záměr se podaří. Říkám mu: Mám problém s turbem- tlačí už olej, mám špatné tlaky a vstřiky. ON: otevři mi kapotu a nastartuj to. Nastartoval jsem a on mi povídá nikde nic neklepe jenom startér je slabší.... Chtělo by to sundat hlavu, podívat se na písty, kroužky. Říkám si, že něco na tom bude. Trochu jsem si to předtím zesumíroval a než to spravovat tak lepši sehnat funkční celý motor. Podařilo se mi sehnat ARL za velice slušný peníz a tak mu říkám. Co takhle přehodit celý motor??? On? ty máš ARL? A doma? Říkám jo. A on (to mě dorazilo). To nech doma ten se spraví, z ARL se přehodí turbo a je to. Říkám: turbo z ARL je jiné než v AJM, musel by se doladit SW a potom mám strach o písty. On: jak si na to přišel?? Všechny TDI mají stejné turbo. Tak jsem si řekl, že tady asi nepochodím. Tak co vy na naše odborníky říkáte???
AK chces výkon tak nato je lepší AJM 115PD, to čo dáš za motor ARL moze investovat na kované ojnice a special. zosilnené ložiská do AJM. Turbo mozme dat hybrida je to medzi GT18 a GT20. Velmi slušný spodok.
...to be or not to be... - faster
-
Petr98
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Motor ARL už mám doma, jenom mi šlo to, že jak někdo může vypustit z huby, že všechny TDI mají stejné turba!
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559