tvrďas v aute
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To jo,ale když je to na sále,/ sice světlo silně potlumeno, okolo 2 v noci a kámoši i když tam nebyli dosvědčí poté na policii kamarádovi, že byl napaden/ a po rozsvícení všichni uvidí, že na něm sedíš, nic ti nepomůže..Pro všechny jsi útočník. A postižený si pomaže hubu krví a zavolá sanitku, která jej veze 50km do nemocnice..Tihle vyhlášení provokatéři a "rváči" jsou vlastně sráči a zbabělci, většinou si vybírají mladé zajíce nebo zjemnělé jedináčky... 

nepropadat panice...
ja som raz tak s Ivecom daily obehoval niekolko aut naraz,(vliekli sa 70) za Kiou smerom na Terchovú, zaradil som sa za Smarta, v ktorom sedela babenka a tak ako som sa zaradil babanka, skok na brzdy a začala odbočovať do prava, smerom do Varína. Ja samozrejme som musel tiež prudko brzdiť a típek s octaviou, ktorého som predbehol a išiel za mnou, si to asi zle vysvetlil, alebo si nevšimol, že smartik odbočoval, ma hned obehol a skoky na brzdy začali, chcel som ho obehnúť, pridal mi a znova skok a tak sa to opakovalo, potom sme vošli do obce, obehol som ho, zastavil som, chlap vyskočil z auta, ja tiež (186cm, 130 kg) a aj napriek tomu sa chlap v nervoch rozhodol, že ma ide fizicky kontaktovať. Tak dostal jednu otcovskú za ucho, sadol do octy, jebol s dverami, tak že mu zostal tapacír v ruke. Nakoniec mi z toho bolo tak smiešne, že som sa tam skoro začal rehotať. Dodnes ale uvažujem, či som urobil dobre, či som nemal radšej srať na nho. V dnešnej dobe človek nevie, dobré trafí kokota a zavrú ho za človeka a to je prúser.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Je to skoro 7let, co jsme byli s kamarádem u nich na pozemku, vlítla na nás sousedka, na kamaráda řvala feťáku, provokatére a jiné nepublikovatelné výrazy. ( dlouhodobě se tyhle rodiny nesnášely )
Bylo nasněženo, kamarád jí bafnul za kožich a na sněhu vytlačil za branku, zavřel, ona se otočila a jak šla do auta tak sebou švihla o zem
No, za 15minut přijeli 3 policejni auta, ona cosi řvala, oba nás odvezli na stanici sepsat protokol, mě teda jen jako svědka, já jsem pouze přihlížel.
Pak cca za 9 měsíců (!!!) předvolání k přestupkové komisi na tamní městský úřad, já opět jak svěděk, kamarád jako viník, paní měla papír od lékaře, papír o pracovní neschopnosti, papír o vypočténém ušlém zisku na skoro 80 000kč, měla tam sebou právníka, který se dožadoval překvalifikace na trestný čin ublížení na zdraví.
Podotýkám, že jí pouze vytlačil na sněhu ven z jejich pozemku, ublížení ( udajně nějak naražená ruka, bolesti páteře apod. ) si musela přihodil leda sama, jak tam sebou švihla když šla k vozu.
No, nebudu to prodlužovat, kamaráda zachránilo to, že si papír kde stvrzoval svojí výpověď a jiné věci vzal sebou domů, po skončení ho přestupková komise nechtěla, tak ho zbalil a odešel, jelikož do promlčení zbývaly 3 měsíce, tak se čekalo co bude dál, sice z úřadu volali že si ho znova předvolají, nějaký dopis sice přišel, ale to bylo obyčejnou poštou, tak se na to vykašlal, přehoupnul se rok a poté přišel dopis, že jelikož se přestupek do jednoho roku nevyřešil, tak se případ promlčuje a bylo.
Bylo nasněženo, kamarád jí bafnul za kožich a na sněhu vytlačil za branku, zavřel, ona se otočila a jak šla do auta tak sebou švihla o zem

No, za 15minut přijeli 3 policejni auta, ona cosi řvala, oba nás odvezli na stanici sepsat protokol, mě teda jen jako svědka, já jsem pouze přihlížel.
Pak cca za 9 měsíců (!!!) předvolání k přestupkové komisi na tamní městský úřad, já opět jak svěděk, kamarád jako viník, paní měla papír od lékaře, papír o pracovní neschopnosti, papír o vypočténém ušlém zisku na skoro 80 000kč, měla tam sebou právníka, který se dožadoval překvalifikace na trestný čin ublížení na zdraví.
Podotýkám, že jí pouze vytlačil na sněhu ven z jejich pozemku, ublížení ( udajně nějak naražená ruka, bolesti páteře apod. ) si musela přihodil leda sama, jak tam sebou švihla když šla k vozu.
No, nebudu to prodlužovat, kamaráda zachránilo to, že si papír kde stvrzoval svojí výpověď a jiné věci vzal sebou domů, po skončení ho přestupková komise nechtěla, tak ho zbalil a odešel, jelikož do promlčení zbývaly 3 měsíce, tak se čekalo co bude dál, sice z úřadu volali že si ho znova předvolají, nějaký dopis sice přišel, ale to bylo obyčejnou poštou, tak se na to vykašlal, přehoupnul se rok a poté přišel dopis, že jelikož se přestupek do jednoho roku nevyřešil, tak se případ promlčuje a bylo.
Tento stav, kdy vítězí advokáti a lékařský posudek /zmanipulovaný/ je ukázkou lidské kvality a nese to s sebou civilizace a blahobyt. Parchanti ví, že kámoši a okolí místo aby jej odsoudili a pohrdali jím , jej obdivují, jak s někým vyjebal..A postupně to otráví soužití všech okolo, korupce /což je obdoba/ proroste obyvatelstvo ještě více a má to i důsledek, že někdo např. upadne na ulici nebo havaruje a nikdo mu nepomůže, protože z toho ještě může mít problémy. Jde tady o klasickou lidskou slušnost, když dostanu oprávněně lepáka, tak bych se styděl jít žalovat ,protože můj táta by mi ještě přidal a kdyby se nedejbože dozvěděl, že jsem se sral nebo zmlátil někoho slabšího, zbil by mne tak, že bych to nezapomněl..Další problém je také v tom, že rodiče utírají svým potomkům prdele ještě v 30. letech a tyto "osobnosti" ani neví, co je to facka nebo rána pěstí.A když se jim to stane, jsou v obrovském šoku, který řeší žalováním, protože tak byli vychováni. Protože maminka a tatínek posraní ze svého výplodu mu všechny překážky, které život přináší odstraňovali. A ve své opičí lásce jim nedošlo , jak mu vlastně ubližovali...Takža facka takovému spoluobčanu je vlastně jeho záchranou, i když opožděnou.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
kamarádovi se stalo něco celkem podobnýho byl svědkem nehody ženská nevybrala zatáčku (za střízliva jde vzít ve 130 v klidu) přes svodidla auto dvakrát přes střechu ženská od krve vylezla že jí nic nejni a že chce jenom odtahovku, jemu to nedalo tak klasika policicajti samitka atd. zjistilo se že si přihla skoro 2 promile nakonec to dopadlo tak že ho žalovala že jí tu sanitku zavolal ...
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
A jak to dopadlo???Jarda S. píše:kamarádovi se stalo něco celkem podobnýho byl svědkem nehody ženská nevybrala zatáčku (za střízliva jde vzít ve 130 v klidu) přes svodidla auto dvakrát přes střechu ženská od krve vylezla že jí nic nejni a že chce jenom odtahovku, jemu to nedalo tak klasika policicajti samitka atd. zjistilo se že si přihla skoro 2 promile nakonec to dopadlo tak že ho žalovala že jí tu sanitku zavolal ...
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
-
- Přispěvovatel
Je to zvláštní doba, pro svou ochranu si řidiči pořizují záznamy, všichni se nahrávají, odposlouchávají pro případné rozvody nebo vyhazovy z práce, prostě zhřešit je čím dál těžší a různí žárlivci a magoři mají pré, tahle ůžasná technika, kterou dnes disponujeme nám vlastně zkomplikovala život. Ani za školu se jít nedá, protože rodiče to mohou hned zjistit. To je ale zkurvenej svět..
nepropadat panice...
TAK je. Pomaly budeme mať chip pod kožou ako psy a kamery na hajzloch , to je sloboda. Ale aspoň mam na čo spomínať keď som bol teenager. Dnešná mládež bude spomínať tak na FUCKBOOK a blíži sa doba kedy už ani človek nevyjde z domu...kuriér donesie všetko. Ešte 3D okuliare a môžeme aj na dovolenku ísť z obývačky. Ale ako by sme virtuálne šukali?jericho-3 píše:Je to zvláštní doba, pro svou ochranu si řidiči pořizují záznamy, všichni se nahrávají, odposlouchávají pro případné rozvody nebo vyhazovy z práce, prostě zhřešit je čím dál těžší a různí žárlivci a magoři mají pré, tahle ůžasná technika, kterou dnes disponujeme nám vlastně zkomplikovala život. Ani za školu se jít nedá, protože rodiče to mohou hned zjistit. To je ale zkurvenej svět..

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
-
- Sběrač informací
Ale ako by sme virtuálne šukali?
[/quote]
Nedej bože takhle
http://www.youtube.com/watch?v=ljookIC9WTE

Nedej bože takhle

http://www.youtube.com/watch?v=ljookIC9WTE
Passat 3B5, AJM, 85 kw, EGR off, chip
neco podobnyho nedavno v moste blbecek se na me lepi ja po meste jel 60,ja pomalu lezim v sedacce tak nevidel kolik mam a jak jsem vysokej ,vybrzdil me vylezl umastenej 20 fakan se 60kg a kope mi do auta tak jsem vybehl jednu mu dal no a ten kokutek sel s tim marodit nastesti jsem mel plny auto svedku zatimco on jen vedle sebe blondatou pipinu pred kterou asi hazel ramena