servorizeni

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Sayrus
Nováček
Odpovědi: 0

servorizeni

Příspěvek od Sayrus »

zdravim chlapi mam mensi problem zacalo mitect na moji jednickove oktavecce servo tak jsem koupil od borca novi ale nesedi mi do krizku u sloupku volantu je tam vule takze to asi nebude na oktavii kdyz jsme to rozdelaly tak to ma vetsi dirky nez to moje nevite nekdo na jaky auto to muze byt diky mam octavii 81kw to moje je to levit2003Obrázek
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

no pokud nesedělo tak jsi ho borcovi měl vrátit když tě napadl nápad ho rozebrat tak si kup asi další
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Sayrus
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sayrus »

my jsme zkousely vymenit ten stred aby me to pasovalo do sloupku rizeni ale kdyz jsme to nastartovaly nemohly jsme pomalu otocit volantem zrejme vtom budou hrat roli ty dirky... proto bych potreboval zjistit na jaky auto to je abych to nekomu prodal borec me to nechce vzit zpatky smejd jeden
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

když jsi to rozebral nevzal bych si to zpět ani já a myslím že nikdo zde a udělat takovejhle nápad jako že přehodit různé hlavy řízení to je dost zhovadilost a snad by mě něco takového nenapadlo a to jsem pěknej kulničkovej kutil.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“